Super service!

Snelle en super vriendelijke service!

Had een verkorte toilet set gekocht bij badkamerxxl en snel geleverd. Maar door onvoorziene omstandigheden/ reden moet ik deze retourneren. Wordt netjes geregeld. Wil come again....als ik wat nodig heb.

Bouke was aardig a d telefoon

Afgesproken bezorgdatum niet nagekomen

Bij bestelling werd aangegeven datum de bezorgdatum 19-8 zou zijn in de middag. Helaas werd track and trace steeds aangepast tot in de avond van 19-8 en werd het artikel op 20-8 om 11.00 bezorgd. 19-8 dus voor niks hele middag thuis gebleven. Bezorging prima in orde, keurige, aardige chauffeur. Netjes bezorgd in goede verpakking.

Snelle levering en fijne klantenservice.

Al meerdere keren besteld bij Badkamerxxl en altijd goed.

Klantgericht, vriendelijke zaak.

Zoeken net zo lang tot vraag in beantwoord.

Duidelijke communicatie en snel geleverd. Onberispelijk.

Erg vriendelijk en behulpzaam.

Nadat ik een bestelling had geplaatst werd ik gebeld. Maar goed ook want ik had bijna het verkeerde type besteld. Daarna super snel geleverd.

Professionele persoonlijke begeleiding

Snel en fijn contact, aandacht voor de klant en maatwerk m.b.t. producten. Houden goed contact.

Mooie waskom, goede prijs en snelle verzending

De waskom was voor een zeer scherpe prijs verkrijgbaar. Daarnaast kon deze snel geleverd worden.

Goede service, mooie producten.

Duidelijke communicatie en snelle levering. Beter kan niet!

Snelle levering, goede prijs.

Goed prijs voor de grohe supersteel kraan en snel geleverd. Kan er niet meer over zeggen.

Snelle levering voor een goede prijs

Bestelling was na 2 dagen in huis. Top!

Goed compleet en vlot geleverd

Prima, snel en correct geleverd

Prima bedrijf geen verrassingen doen wat ze zeggen en mailen. Reageren ook direct opvragen! Echt top!

goede en snelle en vriendelijke communicatie

bestelling perfect geleverd binnen afgesproken tijd

Goede ervaring .

Bestelde producten wat op voorraad was snel geleverd , radiator duurde iets langer ( 5 weken ) . Maar telefonisch wel op de hoogte gehouden door zeer aardige medewerkers . Al met al zeer tevreden .

Prima levering tegen scherpe prijs

Weinig moeite om een merkproduct tegen een superscherpe prijs te “scoren”. Levertijd is acceptabel .

Zeer goede service

Zeer goede service. O.a. Bij het meedenken in een passende oplossing m.b.t. een inbouw kraan. Ook de service achter was zeer goed. Snelle garantie afhandeling met goede (telefonische) terugkoppeling.

Snelle bezorging, goede klantenservice

Na tweemaal bij andere aanbieders problemen te hebben ondervonden bij bestelling van een bevestigingsset voor Villeroy en Boch toiletbril (welke niet meer voorradig leek te zijn; aantal maal verkeerde artikel geleverd gekregen bij eerste en bij tweede aanbieder werd de levertijd van volgende dag naar twee weken verder gezet en daarna nogmaals verlengd...) gebeld met klantenservice BadkamerXxl. Volgende dag volgens belofte het bestelde ontvangen. De kosten waren hoger, maar ons probleem was nu in ieder geval snel en goed opgelost!

Prima levering

Snelle levering, mooie kranen

Helemaal goed

Alle afspraken nagekomen!

gewoon goed

mooie wastafel en prima prijs snelle en goede levering wij zijn er erg blij mee, met deze wastafel zonder spiegel met lades in t wit(glans)

Goede zoekfunctie, snel besteld, keurig op tijd geleverd

Goede zoekfunctie, snel besteld, keurig op tijd geleverd. We hebben een douchebak gekocht hier, wat lastig is, omdat het model dat we hadden, niet meer leverbaar was. Meteen sifon en pootjes meebesteld. Pootjes uiteindelijk niet gebruikt, omdat we de bak direct op het beton geplaatst hebben en de sifon jngefreesd.

18 Newtonstraat

Buitenpost 9285XX