Netjes op tijd, prima materiaal

Goede communicatie

Eenvoudig bestellen, en goede communicatie per mail. Ook het bestelde product voldoet compleet aan de verwachtingen.

Fijne ervaring met deze zaak

Ik kon in het assortiment kiezen uit voldoende kranen, besteld via telebankieren en laten versturen naar mijn vakantieadres. Het is allemaal prima verlopen.

Prima product en snelle levering.

Prima product en snelle levering.

Bestelling, kundigheid en communicatie. Ik kan niet anders dan positief zijn. Diverse grote bestellingen gedaan en ik raad dit bedrijf aan.

Met Badkamerxxl komt je nieuwe badkamer er wel!

Super geholpen en de bestelling werd snel geleverd.

Het product zou maandag binnen zijn, het was er vrijdag al! Super!

De houten ladder voor onze badkamer is heel mooi! Ziet er precies zo uit als op jullie website. Mooi hout, mooi afgewerkt. Een echte aanrader! We kregen hem ook eerder dan eerst kon. We werden daar netjes over gebeld na wat mailcontact om een bezorgafspraak te maken. Wij zijn heel tevreden!!!! Dank jullie wel!

Netjes en op tijd

heb een badmeubel besteld en deze was netjes en op tijd geleverd. Moet het nog in elkaar zetten maar ziet er goed uit .

Snelle levering!

Duidelijke foto’s en snelle levering.

Ik ben zeer tevreden

ik heb een handdoekenrek besteld voor in de badkamer. Badkamer XXL had deze op voorraad terwijl ik deze nergens anders zo precies kon vinden als ik wilde. Het is een mooi product waar ik heel blij mee ben. Snel en netjes geleverd.

Gewoon goed

Duidelijke site, netjes geleverd niks aan op te merken

Snelle levering, overzichtelijke webwinkel, netjes verpakt

Snelle levering, degelijk verpakt en redelijke prijs.

Ben erg tevreden

Altijd snelle reactie op mijn vraag naar bepaalde artikelen Snelle levering

Uitstekend!

Snelle levering, zeer goed verpakt, scherpe prijs.

Uitmuntend

Had totaal geen ervaring, totdat ik een douchekop moest hebben, na bestelling keurig op de hoogte gehouden. Kreeg zelfs bericht dat de firma die af zou leveren vertraging had. Dus geen ervaring ging naar uitmuntende service. Jammer dat er vertraging in aflevering was, maar daar staat de naam ook voor. Duurt Heel Lang. .

Service met een hoofdletter!

Ik had een bestelling gedaan en deze werd snel geleverd. Bij het installeren bleek er een onderdeel schade te hebben. Foto van gemaakt, gemaild nasr de klantenservice. Ik kreeg snel antwoord terug dat het was doorgestuurd aan de leverancier. Op het moment dat ik de mail met de oplossing retour kreeg werd er aangebeld en werd er een nieuw exemplaar geleverd. Zo fijn dat het zo soepel en snel ging. Ze snappen het bij badkamerxxl heel goed hoe een online winkel service biedt, alsof het de winkel op de hoek van de straat is. Chapeau!!!

Top bedrijf met top service!!!

Al 4 x wat besteld van de grohe warm sunset lijn, laatste x een kleine beschadiging, volgende dag gelijk een nieuwe en de oude met de chauffeur mee gegeven, top service en klant vriendelijkheid!!!!

Goed bedrijf, alleen de communicatie kan beter!

2 toiletten, een douchebak en een badkuip besteld. Levering bevestigd voor 23 juni j.l. Op 23 juni alleen de 2 toiletten geleverd, de douchebak en de badkuip werden doorgeschoven naar 30 juni, toen naar 3 juli ! In de tussenliggende tijd wel wat mailwisseling geweest tussen ons en Badkamerwinkel, dat het bij Duravit erg druk was en ze een achterstand hadden, we zouden op de hoogte gehouden worden ! Echter vanmorgen 15 juli staat er volstrekt onverwacht en zonder aankondiging een vrachtwagen voor de deur welke de douchebak en de badkuip komt afleveren !! De chauffeur had geluk dat we per toeval thuis waren.

Topservice en snelle levering

Na de bestelling werd alles netjes de volgende dag geleverd. Snel en makkelijk, helemaal top!!

goed product

goed produkt

Zeer positief

Ook bij een kleine bestelling, zeer goede service

Een verademing tussen alle sanitair zaken

Wij gingen een nieuwe badkamer bouwen en zochten nieuwe kranen. Bij badkamerxxl fantastisch goed geholpen. Eindelijk een zaak met een eerlijk advies, die ook goed naar de klant luistert. In de toekomst laat ik alle sanidump enz. zaken lekker links liggen.

18 Newtonstraat

Buitenpost 9285XX