Prima product afgeleverd op het afgesproken moment!

De bestelling kwam tussen 5:15 en 7:15

Keek ontzettend uit naar mijn bestelling. Kreeg netjes een avond van te voren een berichtje dat de volgende ochtend het bezorgmoment bekend zou worden. Werd vervolgens om 7:00 in de ochtend wakker van de deurbel en zag een bezorger staan. Dacht in eerste instantie dat ik overvallen werd of dat het de politie zou zijn met een vervelende mededeling! Bleek het de spiegel al te zijn, ben mij kapot geschrokken. Toen ik vervolgens in mijn mail keek zag ik dat ik inderdaad om 5 uur in de nacht een mail had gehad met de bezorgtijd van tussen 5:15 en 7:15. Dat zijn toch geen tijden? Ergens nog opgelucht dat de bezorger niet om 5:15 voor de deur stond, want dan had ik echt een hartverzakking gekregen.

Great, fast delivery

great

Helaas geen bezorging tot in huis...

Ik woon op de 9e etage. Bezorging maar tot aan de beneden deur. Heb bestelling dus af moeten wijzen. Nu mijn geld nog terug krijgen.

Goede bereikbaarheid per mail en betrouwbaar. Direct antwoord op vragen

Goeie service en communicatie!

Communicatie was goed omtrent enige vragen en levering was als verwacht

Snelle levering en prima kwaliteit

Prima , dik te vreden met het geleverde product

Goed en volgens afspraak

Ik zeg doen!!!

Mooie spullen snel geleverd

Zeer goede ervaring

als het product verkeerd is besteld kan het makkelijk worden geannuleerd en een nieuw product besteld worden

Levering zoals beloofd en probleempje snel opgelost!

Een volledige hangtoiletset besteld en geleverd gekregen op de vooraf beloofde datum, is in deze corona-tijden soms wel anders. Op het toilet zelf een klein defect gemerkt en 2 dagen nadien een nieuw exemplaar geleverd gekregen. In mijn ogen een prima communicatie en service, vandaar 10/10 en intussen de rest van mijn benodigd materiaal ook bij Badkamerxxl besteld.

goede service,snelle levering

Makkelijke,duidelijke site,voor een scherpe prijs.

Prettige winkel

Zeer gebruikersvriendelijke webshop, groot aanbod zonder dat producten ineens toch niet op voorraad blijken te zijn, en alles de volgende dag in huis. Kortom, top!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Perfecte opvolging

Ik werd zeer goed geïnformeerd over mijn bestelling. Op mijn mails werd direct geantwoord.

Snel besteld, snelle levering

Snel

Goede service met perfecte communicatie

mooie regendouche gekocht via badkamerxxl hellaas werd de levertijd langer dan gepland. Hierover werden we telefonisch netjes van op de hoogte gebracht. En blijf er goede communicatie tot de exacte levertijd. Door de coronatijd werd het uiteraard nog een langere wachttijd maar ook hier bleven ze ons op de hoogte houden. Tot alles geleverd was.

Heel erg goed.

Makkelijk besteld en heel snel geleverd.

Goede communicatie en op beloofde tijd afgeleverd.

Snel en accuraat

Gewoon bestellen, FF wachten op DHL en monteren maar. En dat in 3 dagen.

Helemaal top

Prima prijs en aflevering volgens afspraak. Ook is de levering beter dan Post.Nl korter tijdvenster en binnen dit tijdvenster ook geleverd

Snelle en goede levering

Douchebak, douchedeuren en sifon besteld. Levering binnen een paar dagen zoals beloofd. Bij bestelling nog kontakt gehad. Vriendelijke en efficiente reactie.

Telefonisch advies gevraagd over een douchebak, zeer goed geinformeeed.

Gebeld voor informatie over een douchebak een douchebaksifon. Ik heb toen zeer goede informatie gekregen. Heb toen besloten meteen aan te schaffen bij Badkamer XXL. Top medewerkers. Binnen twee werkdagen had ik het al binnen.

Uitstekende service

Ik had een vraag die BadkamerXXL voor mij heeft uitgezet bij Hans Grohe. Binnen no time kreeg ik antwoord terug. @ Martijn Helder, prima service!

18 Newtonstraat

Buitenpost 9285XX