zeer tevreden

mijn bestelling en levering snel en goed verlopen

Prima service en kwaliteit

Prima service... Klantvriendelijk... Uitstekende kwaliteit

Aardige medewerkers

Kan nog geen beoordeling geven , nog niets ontvangen . Wel 2 x medewerkers gesproken die heel vriendelijk en behulpzaam waren . Dus wacht nog op mijn bestelling .

Uitstekend!

Duidelijke omschrijving van product op de website. Na bestelling meermaals update van de koeriersdienst over de levering. Artikel goed verpakt en als verwacht. helemaal goed

Hele goede service, netjes de volgende dag in huis, goed verpakt. Bij retour wordt dit direct netjes afgehandeld.

Levering zoals je mag verwachten, retour goed afgehandeld, lange wachttijd aan telefoon, meer als 5

Zie hierboven

Snel goede telefonische service

Prima einkel

Snel!

Makkelijke site, snel geleverd.

snelle levering van een moeilijk leverbaar product

snelle levering van een moeilijk leverbaar product binnen 2 dagen in huis. Top geregeld. contact met servicedesk verliep ook goed.

Uitstekende service super behulpzaam!!

Echt heel goed meegedacht en aandacht besteed aan de urgentie van de dingen die ik zocht. Ik zou iedereen aanbevelen - op basis van de meerdere contacten die ik had- om hier te bestellen!!

Goede aankoop

Toiletbril gekocht voor een niet meer leverbaar model toilet. ( 18 jaar oud) Goed service, helaas zijn de boorgaten van de bril op een iets andere plek aangebracht, waardoor de bril niet helemaal boven de pot blijf en dichte toestand steekt de pot iets uit ( 7mm)

Snelle levering mooie kwaliteit.

Super heel corrector

Heel goed, zou ik iedereen aanraden

Product is prima, op tijd geleverd en communicatie hierover heel goed

Product is prima, op tijd geleverd en communicatie hierover heel goed

Nog niks geleverd

Nog niks geleverd zouden langskomen geen bestelling bij vervoerder beloofde de andere dag terug te komen einde middag gebeld naar vervoerder nu zouden ze morgen komen dus zijn nog in afwachting

TOP service

Bestelling geplaatst met leveringsdatum. Product op voorraad waardoor het eerder bezorgd kon worden.

Ze hebben ons super goed geholpen en ons goed over de voortgang op de hoogte gehouden

De meubels kwamen snel binnen, waren in het echt nog mooier dan op de foto. Er mistte een onderdeel, na bellen werd ik vriendelijk te woord gestaan. Ook prettig dat gelijk mijn gegevens door mijn telefoonnummer bekend waren en er dus direct actie ondernomen kon worden. Er is een geheel nieuw meubel kosteloos nageleverd. Top service, maar voor ons wel overbodig en verspilling voor een klein onderdeel wat mistte. (deel van de lade ontbrak).

Perfect geleverd

Makkelijk bestellen en snelle correcte levering!

Super snelle levering voor een nette prijs

Diverse onverwachts op zeer korte termijn nodig voor mijn badkamer, volgende dag al in huis echt super fijn. Waar andere weken over doen kan bij hun met 1 dag.

Teleur gesteld in jullie prijzen

Koop via internet plancet met spiegel Prijs 105 euro Loop ik in SAnidump zie ik zelfde spiegel 85 euro 20 euro is veel geld Dus helaas niet positief over jullie en raad zeker niemand aan

Super goede klantenservice en levering

Mijn bestelling was echt heel netjes verlopen. Een hele kleine vertraging en ik werd meteen gebeld en de opties werden doorgenomen. Klantvriendelijkheid staat hier echt centraal

Inmiddels 2maal wat besteld, beide keren soepel en snel verlopen.

Online 2maal wat besteld, site is overzichtelijk en werkt prima. Beide keren verliep de communicatie over de verzending en verwachte levertijd goed. Producten zijn snel en op tijd afgeleverd.

Goede en mooie producten, snelle levering en perfecte service

We hebben een bad meubel met wastafel gekocht. Deze werd snel geleverd. Helaas werd er door de leverancier de verkeerde wastafel verzonden. BadkamerXXL heeft dit direct opgepakt. De dag erna stond er al een koerier met een nieuwe wastafel. Super geregeld. Complimenten van ons.

Super service

In eerste instantie een toilet en stortbak besteld. De stortbak bleek hier niet ideaal en er bleek na zoeken op internet eigenlijk een voor mij beter alternatief te bestaan. Deze stond alleen niet op de website van badkamerxxl. Na een telefoontje met een zeer vriendelijke medewerker geregeld! Ze konden deze toch ook leveren en ze kregen de vervoerder zo ver de "oude" meteen mee terug te nemen wat mij verzendkosten scheelde. Kijk dat noem ik meedenken en service! Na de wc komt de badkamer nog een keer aan de beurt dus dan klop ik graag weer aan.

18 Newtonstraat

Buitenpost 9285XX