Goede prijs, snel geleverd

Doen wat ze beloven tegen een scherpe prijs.

De services is top!

Meerdere producten besteld. Waaronder enkele met lange levertijd. Stond op de website en toch werd ik er nog extra over gebeld. De medewerkers denken goed mee en zijn heel klantvriendelijk.

Prima geregeld

Alles perfect.

Snelle levering en goede website

Snelle levering en goede website. Kwalitatieve producten.

Snelle levering zoals toegezegd

Tijdens de bouw van een woning heb je wel eens dat iets niet past. Dan ben je genoodzaakt een ander artikel, in dit geval een hangend toilet, bij een leverancier te bestellen die toezegd nog dezelfde dag te leveren. Badkamerxxl deed wat werd beloofd. Keurig de volgende dag geleverd. Ik zie datnog weleens anders gaan. Een pluim voor de medewerker die de moeite nam mij te informeren dathet toilet verstuurd was.

Na eerst een kraan 3 weken gebruikt te hebben blijkt dat de doorstroomsnelheid veel lager is dan normaal (besparing). De hotbath kranen kunnen niet meer doorlaten. Na telefonisch overleg besloten om deze terug te sturen en te kiezen voor een Grohe kraan die 50% meer water per minuut doorlaat. Na 2 dagen de Grohe ontvangen en de Hotbath terug gestuurd. 2 weken later is het creditbedrag keurig terugbetaald. Al met al een perfecte service.

heel goed, maar ik zou graag per email facturen willen ontvangen . Kan dat nog geregeld worden van mijn aankopen tot nu toe?

Direct uitgebreid antwoord

Fijn sat er snel en volledig op mijn vraag werd geantwoord.

Conform aankoop en op tijd geleverd

Duidelijke omschrijving en op de afgesproken dag geleverd.

Fijne winkel

Het is makkelijk selecteren wat je wilt en daarna snelle betaling en levering.

Ontevreden over levering en kwaliteit

Meerdere onderdelen beschadigd of gebroken ontvangen. Meerdere keren (5) moeten bellen, ook ontzettend veel gedoe met ophalen van defecte items. Jammer dat 't zo moet gaan. Ben zeer ontevreden.

Super geholpen

Omdat ik een bestaande wastafel moest vervangen, was het even zoeken naar het juiste type. De medewerker van xxl heeft alle moeite genomen om de juiste te vinden. Ik vroeg of de wasbak misschien ook nog een ander vorm kon krijgen, want die had beviel niet. Ook dat is gelukt. Ik vond het echt helemaal top. De nieuwe wastafel is geïnstalleerd en ik ben echt heel erg tevreden.

Gewéldig

Gebeld met een verzoek welke afstandbediening mijn wirlpool nodig had, kreeg meteen een link om de juiste te kunnen bestellen. Makkelijke verzending. Dé volgende dag al in huis. Werkt perfect

makkelijk te monteren en alles is aanwezig.

Goede service, teleurstellend product

Levering door BadkamerwinkelXXL is keurig. Had het product snel in huis. Ik bestelde een trekker voor in de douche en deze ziet er prachtig uit, maar de functionaliteit is nul. Het metaal schraapt over de tegels ipv het rubber. Dus: prachtig ding om te zien maar je hebt er niks aan. Beveel de winkel aan, maar het product niet.

Snelle en correcte levering

Groot aanbod. Snelle en correcte levering

Goed producten en communicatie

Heb een doucewisser gekocht en het was sneller gekomen dan geschat! Communicatie was helder. Goed ingepakt, maar zonder verspilling van materiaal. Enige comment is dat de prijzen niet erg competetief zijn. Maar fijn dat deze gratis geleverd kan worden! Tevreden.

Mooi product, helemaal naar wens. Snel en goedkoop

Alles goed geregeld. Makkelijk bestellen en snel afgeleverd.

Behulpzame medewerkets, uitstekend cms (als je belt hebben ze meteen je order en gegevens bij de hand....scheelt extra minuten aan de lijn), product is wat het is, snel geleverd en als iets fout gaat, wordt er pro actief aan gewerkt. Een dikke 10

Geheel volgens verwachting!

Het badkamermeubel en de wastafel zijn keurig netjes 'Corona-proof' in twee verpakkingen bij mij thuis afgeleverd. Nadat ik het meubel (bouwpakket) in elkaar had gezet heb ik de wastafel er op geplaatst en zag ik dat er aan de achterzijde van de wastafel een heel kleine beschadiging zit. Die zit een de zijde die tegen de muur geplaatst wordt en zal dus na installatie onzichtbaar zijn. Vandaar mijn beoordeling: net geen 10!

Goede service en after Sales

Bestelling gedaan, door leverancier verkeerd uitgeleverd, door het badkamerxxl team mooi opgelost.

18 Newtonstraat

Buitenpost 9285XX