Snelle levering en betaalbaar

Ik had een defecte stortbak van een toilet gezocht op internet en bij Badkamer XXL een goede zelfde vervanging gevonden voor een zeer betaalbare prijs, het was ook de volgende dag al geleverd en als je naar een speciaalzaak gaat moet het allemaal eerst worden besteld en kan het wel een week duren. En daar kost het ook nog duurder.

Ben helemaal blij dat ik voor badkamerXXL heb gekozen om mijn spullen voor een totale nieuw badkamer te laten leveren. Zeer deskundig personeel die alle antwoorden op mijn vragen duidelijk hebben gegeven. Ook vragen na de installatie over een product werd gelijk doorgezet naar de leverancier en had ik de volgende dag al weer een antwoord op. Helemaal super! Daar kunnen andere online leveranciers nog van leren.

super

service zoals we het allemaal willen hebben. goede prijs snelle levering dichte doos ontvangen waar echter twee kleine onderdelen niet inzaten. Na telefonisch contact de volgende dag al nageleverd. Geen hoofdpijndossier, maar gewoon super opgelost. Bedankt Bauke!

Goede service voor advies. Snelle levering. Prima in orde

Super bedrijf

Goed gesorteerd bedrijf

Super snelle levering van mijn bestelde radiator. Goede en duidelijke begeleiding van de bestelling.

Strakke internetprijs en nette levering

Prijs is netjes en de afhandeling van de order ging erg simpel en soepel. Erg netjes geregeld allemaal.

Mooi en precies op de datum die er was afgesproken, bedankt hiervoor top, groetjes een tevreden klant

Goed.

Levering later dan gepland. Bedrijf belt wel terug. Iets wat niet alle bedrijven doen.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering

De levering kwam sneller binnen dan het systeem van badkamerXXL aan kon. Was wat onduidelijk hoe de order status verliep. Na een e-mail werd ik keurig gemaild met een bevredigend antwoord. Ze doen er alles aan om de klant goed te helpen en dat verdiend waardering..

Uitstekende service!

Wij hadden een hoofddouche besteld waar er nog maar één van op voorraad was. Door de coronacrisis is kans groot dat nieuwe voorraad over enkele maanden (of meer) pas beschikbaar is. Door sales en klantenservice zijn we prima geholpen. Ze hebben er voor gezorgd dat onze bestelling naar voor is gehaald, zodat we zeker beschikking hebben over de laatste. 2 dagen later ontvingen we onze bestelling al ondanks de drukte.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Prima webshop met snelle service

Reageren snel en geven goede service. Leveren snel.

Een groter pakket gewoon afgeleverd zonder dat er iemand thuis was

Bestelling was in 2 delen. 1. een groter pakket was gewoon in de tuin gezet, zonder dat we thuis waren. Dat vinden wij niet kunnen 2. een kleiner pakketje werd later afgeleverd, maar toen waren we thuis.

Snelle levering van onze design radiatoren

Snel geleverd ondanks rare tijden. Geluk dat ze op voorraad lagen. Prijs gelijk aan concurenten

Goede website, prima levering en levertijd

Ga voor mijn volgende aankoop zeker ook hier kijken.

Alles volgens afspraak

Mooie spullen

Efficient

Behulpzaam, duidelijk to de point en vlotte behandeling en goed product, werkt als een titelverdediger.

Nemen contact op als iets later komt Aardig en accuraat

Snel met verzenden

Goed, maar communicatie kan beter. Ik had geen track&trace ontvangen. Via de chat zou ik teruggebeld worden, dat was helaas niet gebeurd. Wederom weer contact gezocht. Dit keer telefonisch. Zij konden telefonisch ook geen track&trace geven. Na een paar minuten in de wacht te staan konden ze mij beloven, dat ik pakketje zou ontvangen. Dat was wel gebeurd.

Goede service en prijzen

Besteld en op geplande levertijd in huis.

Fantastisch bedrijf. Zonder vragen nieuwe onderdelen opgestuurd

Geen gezeur, gewoon doen. Prima service

Tevreden

Makkelijke en overzichtelijke site, meedenkende klantenservice

Erg tevreden: Snelle levering en denken mee.

Erg tevreden: Snelle levering en denken mee.

18 Newtonstraat

Buitenpost 9285XX