Goede artikelen, goede prijzen en prima service

Juist de wastafel gevonden die ik zocht en nergens anders te vinden was. En niet duur. Kraan erbij, sifon, en alles volgens afspraak bezorgd. Met duidelijke berichtgeving van de chauffeur. Kortom, kan niet beter volgens mij.

Keurig geleverd en advies gekregen

Toiletpot met bril besteld, dat doe je niet iedere dag. Bij een vraag even bellen of een mailtje en vervolgens prima geholpen.

Snel geleverd.

Snel geleverd.

Goede klantenservice

Klantenservice reageert snel en adequaat. Klant is koning. Wel jammer dat hotbath kranen die door het virus tijdelijk niet leverbaar zijn, zonder vermelding daarvan nog steeds aangeboden worden op de site.

Goede service en klantvriendelijk.

Mooie radiator en makkelijk te monteren. Goede service en radiator is onbeschadigd aangekomen. Wel jammer dat we een paar weken moesten wachten totdat hij bezorgd werd.

Snelle bezorging, vlot contact met de leverancier

Ze hadden de uitstortgootsteen die ik zocht, en voor een goede prijs. Er was een technisch probleempje bij de bestelling, dat vlot en vriendelijk werd opgelost. De benodigde/geschikte toebehoren & montagemateriaal werden duidelijk aangegeven bij het product. De levering was snel en de kwaliteit uitstekend.

Goed deskundig advies en prettig afgehandeld

In eerste instantie was ik onzeker of ik wel de juiste soft closure toiletzitting had geselecteerd voor een bestaand toilet. De vraag gesteld en wat foto's opgestuurd. Per kerende post een reactie dat het ok was. Besteld en na één dag netjes afgeleverd. Ben heel tevreden over de behandeling en de afhandeling. Een klein minpuntje was het feit dat de prijs in één dag van € 83 naar € 103 was gegaan maar na een telefoontje was de prijs weer naar € 83 teruggebracht. Kost bandkamer xxl een halve ster.

Snelle levering, compleet alles, achteraf betalen. Super!

Prettig, komen afspraken na, goedkoop!

heel goede service en mooie producten

Ik been zeer tevreden met mijn Luuk badmeubel en euphoria regendouche. De levertijd was prima, volgende dag in huis. dus een zeer tevreden klant

prima service

zeer tevreden

Vlotte levering

Alleen waarom krijg ik in nog geen 14 uur bijna 1000 beoordelingsmailtjes???? Beetje veel. 1 mail is ook wel duidelijk.

Afspraken precies nagekomen.

Snelle levering, goed bereikbaar en goede nazorg.

Snelle levering & goede service!

Beetje pech met de bestelling, die was beschadigt. Maar zeer snel en correct opgelost. Kan iedereen aanbevelen om hier voor een scherpe prijs (ook niet onbelangrijk) te bestellen.

Super hulp bij vervanging van onderdeel in de garantie

Voor de 2e keer op rij van Bauke een super service ontvangen. Snelle en adequate reactie op mijn vraag over het vervangen van een onderdeel van onze douche kraan, binnen de garantie. Het onderdeel is vervolgens ook heel snel bij ons thuis afgeleverd. Super service!

Goede communicatie en snelle levering

Mijn bestelling was eerder binnen dan verwacht! Hier betekent op voorraad ook echt op voorraad.

Fijne en vriendelijke klantenservice, die snel in oplossing denken en ook in andere zaken voor de badkamer meedenken. Ik zal in de toekomst hier zeker nog eens iets bestellen.

Goed en vLot geholpen.

Snelle levering tegen scherpe prijs

Kraan besteld tegen een scherpe prijs en zelfs in deze tijd snel geleverd. Netjes updates over voortgang zending per mail.

Komen afspraken na.

Ik ben keurig geholpen wanneer ik vragen had. De site is overzichtelijk en de bestelling was snel geplaatst. Levering keurig zoals afgesproken.

Prima service en vlotte levering

Na ingeven van de order online, is de bestelling vlot afgehandeld en geleerd!

Uitstekende service, goede korting en meedenken bij grote badkamerbestelling!

Bovenstaande vat alles al samen. BadkamerXXL heeft onze verwachtingen overtroffen als het gaat om meedenken en een extra korting op al scherp geprijsde artikelen. Super!

prima de luxe

ik heb bij badkamerxxl een rvs douche mengkraan met handdouche en glijstang besteld. bij aankomst bij mij thuis, blijkt dat de bijgeleverde douche slang geen metalen rvs is, maar een gladde harde stugge plastic slang te zijn die ook nog absoluut niet bij de kleur van de kraan en combi past. ik heb daar over een foto en een mailtje gestuurd en gevraagd om een passende oplossing. badkamer xxl komt terug van de opmerking dat er met hun leverancier zal worden overlegd en stelt voor om een metalen rvs slang op te sturen als er 20 euro word bijbetaald en met de opmerking als hij ook niet is wat ik wil kunt u hem kosteloos terug sturen. ik vind dat ik netjes ben geholpen en badkamerxxl krijgt van mij een grote veer. ik denk dat badkamer xxl bij de rvs kraan met douche combi direct bij de klant moet aangeven dat de rvs slang de voorkeur verdiend ook als de prijs daarmee met 20 euro word verhoogd.

Goed contact. Klantvriendelijk. Men denkt met je mee. Kwaliteitsspullen. Concurrerende prijzen.

mooi meubel en goede kwaliteit

Netjes geleverd en afgehandeld, kortom tevreden

Scoort sterk op kwaliteit en prijs

Goede communicatie, mooie productlijn, servicegericht en keurig verzorgde verzending.

18 Newtonstraat

Buitenpost 9285XX