Prettige snelle service, verstand van zaken

Verschillende onderdelen gekocht om zelf mijn badkamer te creëren. Er werd constructief meegedacht. Erg prettig.

prima advies en zeer goede service en betaalbare prijs

alles "gewoon" goed voor elkaar!

Zeer snelle levering en goede service!

Bij de bestelling miste een onderdeel, na zeer vriendelijk telefonisch gesprek een (tijdelijke) oplossing gevonden totdat het originele onderdeel weer beschikbaar was. Super service!!!

Enorm fijn geholpen via telefoon

De medewerker dacht goed mee en belde Grohe voor mij voor de juiste informatie. Uitstekende service dus!!

snelheid en service

een zeer goed en snel contact !!!!

Super goeie service!

Heel vriendelijk personeel en goeie service! zo zou het overal moeten zijn ipv dat je verbaast bent dat een internet winkel dit geeft.

levering en advies goed en professioneel

conform afspraak keurig thuisgebracht en product geheel naar verwachting

Fijn contact met klantenservice

Zeer fijne ervaring met de klantenservice, makkelijk bereikbaar en erg vriendelijk

Snelle levering, redelijk concurrerende prijzen.

Enig minpuntje vond ik de ergerlijk grote (standaard)verpakking voor mijn minuscule bestellinkje dat in een bubbeltjesenvelop door de brievenbus had gekund. Voor de rest niets dan lof, ook telefonisch goed en vlot bereikbaar.

Mijn ervaring was uitstekend

Het bestede onderdeel werd snel en goed geleverd

Goede advisering en uitleg snelle levering

Goede contacten, klantvriendelijk, bereid tot meedenken en zoeken naar het juiste product, geen gedoe bij retour nemen. Aan te raden!

Hoofddouche.

Helaas kond mijn bestelling niet geleverd worden op de verwachte tijd. Is in deze tijd ook erg lastig voor bedrijven. Badkamerxxl heeft mij keurig geïnformeerd en omdat ik niet zo lang kon wachten de order geannuleerd en mijn betaling snel gecrediteerd. Daarom complimenten voor de nette afhandeling.

uitstekend

Tot mijn grote verrassing werd het door mij bestelde artikel veel sneller geleverd dan de leverdatum aangaf. Ik was hier ontzettend blij mee. Telefonisch contact ook uitermate prettig verlopen.

Top spul, goede snelle bezorging

Top spul, goede snelle bezorging

Snelle levering, scherpe prijs

Prettige ervaring met deze webshop.

Snelle verzending, goede communicatie

Heb hier een aantal badkameraccessoires van Hotbath besteld. Het bestelproces verliep vlekkeloos en communicatie per email is vlot en netjes. Artikelen werden goed verpakt aangeleverd.

Alles goed ontvangen, snelle levering, perfect!

Zie hierboven.

Mijn bestelling werd met de grootst mogelijke zorg geleverd

Mijn bestelling was zodanig verpakt, dat er werkelijk niets mee kon gebeuren. De bestelling werd ook eerder geleverd, dan vooraf gemeld. Al met al een prima ervaring met dit bedrijf.

Erg langzaam

Ik heb mijn product mid Jan 2020 besteld(levertijd 1 dag), uiteindelijk mis maart ontvangen. In het begin contact gehad met de website naar ze meldden dat de levertijden verkeerd stonden. Laatste keer deze winkel voor mij

Handig en snel als je weet wat je wilt!

Omdat ik precies wist wat ik wilde was het een fluitje van een cent. Prima prijzen en snelle levering (ondanks Corona)

Volgens afspraak!

Ik heb een douchecabine besteld. Keurig geleverd. Dus alles volgens afspraak.

Perfecte service

Donderdag avond kranen besteld volgens de website konden wij deze op zaterdag ophalen. Aangezien we zaten te springen op de kranen heb ik los een mail verstuurd dat we ze graag op Vrijdag wilden op halen de gok genomen naar de winkel toe te gaan Voor openingstijd werden we gebeld dat ze alles al hadden klaar gelegd klasse !!

Goed bedrijf en prima klantenservice

We hebben producten gekocht, die heel snel geleverd werden. Bij vragen heel snel hulp en alles snel opgelost. Blij dat ik bij deze winkel gehandeld heb.

18 Newtonstraat

Buitenpost 9285XX