Goede service en vriendelijk

Perfect prachtig compleet product en de goedkoopste. Geweldige service chauffeur bracht de glazendeur op de plaats waar die werd gemonteerd. Een dikke tien met 5 sterren 100% tevreden.

Goed maar te duur voor dit product (wcbril)

Bedrijf heeft prima geleverd: aflevering precies volgens afspraak en ook het product is helemaal in orde. Echter: de prijs voor een wc-bril (226 euro) is in onze optiek veel te hoog. Wij moesten deze bril wel kopen omdat dit de enige bril is die op sfinx past.

De helft van de prijs dan bij Bauhaus!!

Douchekop houder van Hansgrohe online besteld en opgehaald in Groningen

Prima keuze en prijs

Eenvoudige website met grote selectie aan producten tegen goed (scherpe) prijzen. Bezorging en verder afwikkeling goed.

Bestelling volgens belofte correct aangeleverd

Snel en correct geleverd

Goed, vriendelijk advies; zeer snelle levering (goed verpakt).

1) Vriendelijk, deskundig telefonisch advies, waarin ook goede alternatieven werden voorgesteld 2) Ongecompliceerde bestelling & Betaling 3) Zeer snelle levering (pakket zeer goed verpakt) 4) Produkt exact als overeengekomen; Geen verrassingen. Zeer aan te bevelen voor een volgende keer!

Uitstekend geholpen bij mijn keuze

Ik kreeg advies bij het uitzoeken van een onderdeel en ik kreeg een makkelijke link om het te bestellen.

Snel en goed

Zeer snelle levering en precies wat ik nodig had.

Mooie koopbelevenis zoals deze hoort te zijn

Prima bedrijf, snelle levering en komen afspraken 100% na. Bij levering was kast beschadigd, foto gemaakt, opgestuurd en volgende dag werd nieuwe kast geleverd. Helaas niet de juiste. Alles is perfect opgelost en we werden steeds goed op de hoogte gehouden. Hele goede aftersale, door onze eigenschuld ging ook nog een lamp van de spiegelkast stuk. Er werd kosteloos een nieuwe verzonden. Ik zou willen dat meer bedrijven zo goed scoren in hun aftersale! Compliment voor Bauke!!

Bad was zoals beschreven en op de afgesproken datum geleverd

Goede service snelle levering

very good

Good service

Super goed geregeld allemaal

Netjes op tijd alles geleverd en prima bereikbaar!

Verhouding kwaliteit en prijs super !!

Goedkoopste leverancier, welke ik gevonden heb via Google. Stukken goedkoper en degelijke kwaliteit. Bram de chauffeur vriendelijk en geholpen met het openen en controleren van ons badmeubel. Zeer tevreden en zal zeker deze leverancier aanbevelen.

Goeie winkel met mooie artikelen. Heb een sealskin douchedeur en Sphinx 345 toilet besteld en erg tevreden.

precies gekregen wat ik wilde hebben

Heldere website met duidelijke beschrijving van de producten. Levering volgens afspraak.

Snelle levering.

Goede product informatie en specificatie op de website. Levering sneller dan verwacht.

Super service goede prijzen en netjes geleverd

Al ons sanitair besteld en netjes geleverd en goede nazorg.

Zeer goede prijs

2 bekend merk goede doucheslangen voor een prima prijs. En heel snel geleverd. Gemakkelijk betalen met iDEAL.

prima!!

Correcte levering. Snel en product perfect!

Snelle service en levertijd was top.

Snel geleverd en nette duidelijke website.

Duidelijk, snel, goede communicatie.

Duidelijke productinfo, snelle levering, eventuele problemen snel hersteld.

snel en juist bezorgd

Makkelijke bestelprocedure, snelle bezorging, makkelijke betaling....

Zeer behulpzaam personeel. Correcte aflevering

18 Newtonstraat