Goede levering en goed op tijd Zelfs bij levering naar Duitsland

Snelle service en levering en goed geprijsd

Ik had een vraag over een Grohe WC set en kreeg snel en duidelijk antwoord. Toch maar voor de zekerheid nagevend en werd vriendelijk geholpen. Bezorging ook snel geleverd door een zeer vriendelijke vrouw. Top!!!

Goede kwaliteit snelle levering

Badkamer spiegel

Goede communicatie en hulp en snelle levering

Over een artikel had ik een vraag en ben snel en goed geholpen. Ook met alle andere vragen. Vervolgens een offerte van alle artikelen gekregen en die werden snel geleverd. Kortom, een enorm goede klantenservice en levering.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en snelle levering!

Een artikel was niet op voorraad. Daar werd ik meteen over gebeld en zeer vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van nog een artikel dat ik was vergeten. Geen extra verzendkosten. Fijn als iemand zo meedenkt! Alsnog een zeer snelle levering van het artikel dat niet op voorraad was en de rest alvast uitgeleverd.

Snelle en perfecte aflevering

Goede kwaliteit

Sphinx besteld maar niet gekregen

Sphinx softclose besteld Maar niet gekregen. De bril is dun en met scherpe randen. Niet wat ik van sphinx ken. Bij bestelling werd wel juiste EANnr vermeld maar bij levering vind ik niks terug dat ook maar suggereert dat het zelfs een sphinx is( logo kwaliteit etc) En dan is 160,- toch we ineens heel duur

Professionele zaak en vriendelijk personeel

Overzichtelijke website, vriendelijk personeel en de levering van je bestelling wordt geregeld telefonisch met je besproken. Wat ons betreft een aanrader!

snelle correcte levering

snelle correcte levering.

Snelle levering vriendelijk personeel

Mooie prijs duidelijke site

Vriendelijk en accuraat

Snel, duidelijk en sympathiek. Ook voor service als er iets stuk gaat. Hier laten de meeste bedrijven hun punten vallen.

De fontein die we bestelde was doormidden bij levering. Direct contact opgenomen met badkamer xxl en werd super fijn geholpen. Nadat we een nieuwe fo tein toegestuurd hadden gekregen werd er opnieuw contact met ons gezocht of de fontein onbeschadigd was aangekomen. Dik tevreden

Goed geholpen

Niet alles kon tegelijk geleverd worden, hierover zowel per mail als telefonisch benaderd en uiteindelijk uitstekend geregeld. Kleine schade heel netjes verholpen.

Gewoon goed

We hebben een villeroy en Boch douchebak gekocht. Goede prijs en snelle service. Keurig netjes aan huis geleverd! Je kunt hier zeker vertrouwd kopen.

Goede, snelle en betrouwbare service

Groot assortiment en goede, snelle en betrouwbare service.

Goed persoonlijk contact, levering kon goed geregeld worden!

Snel en gunstig geprijsd

Duidelijke communicatie, snelle levering en een zeer gunstige prijsstelling!

Snelle service!

Snelle levering!

Goede en snelle service

Top contact en service

Volgende keer weer.

Retour wel voor eigen rekening maar perfect geregeld en binnen één dag terug betaald

mooie site.

Gemakkelijk bestellen. Perfect geleverd.

Fineerlaag hoek, onderste lade is beschadigd

Het fineer op de onderste lade is een beetje los, ik zal proberen om het een beetje te lijmen. Verder vindt ik de dubbelzijdige rondjes 4 stuks te weinig om de zijkantjes van de spiegelkast ermee vast te zetten. De levering was snel en zoals afgesproken goed.

Snelle service en goed verpakt

Voordelig bij badkamerxxl onze douchemengkraanset van Grohe gekocht. Top product en blij dat we nu lekker kunnen douchen weer.

Snelle levering, goede service

Levering was heel snel, eerstvolgende werkdag. Bevestiging per mail van de transporteur tussen welke tijd de levering zou zijn. 10 minuten voordat de chauffeur bij ons kwam belde hij om door te geven dat hij bijna bij ons was.

18 Newtonstraat

Buitenpost 9285XX