Prettige zaak met uitstekende service.

Ons probleem met een levering van een wastafel werd binnen twee dagen opgelost.

uitstekende hulp bij maken keuze

In winkel van Badkamerxxl geweest. Prima advies.

Betrouwbaar en snel

Vlot geleverd en bij vragen goede en zeer vriendelijke service

Snelle levering en goede service

Aanrader om hier sanitair te bestellen, snelle levering en snelle en goede service nadien gegarandeerd

Scherpe offertes en snelle service

Top mensen werken bij dit moderne klantbedrijf

Voor de bouw van onze nieuwe woning alle badkamer kranen etc hier besteld. Enorm goed advies, goede service, perfecte after sales service. Prima communicatie en meedenken. Heel klantvriendelijk en weten veel van de producten af.

Na bestelling werd telefonisch contact opgenomen. Bij installatie bleek een deel van de zending niet nodig (mijn fout), kon makkelijk geretourneerd worden en het geld snel weer op de rekening.

Geleverd bad wijkt af van bad in offerte.

Op website en in offerte wordt bad lupa1786 aangeboden. Duidelijk dat het de de matte versie betreft zonder overloop. Bij levering wordt duidelijk dat het een glanzende versie is met overloop. Zeer teleurstellend.

Alles naar wens

Grote bestelling geplaatst voor renovatie badkamer. Scherpe prijs, advies ingewonnen, duidelijke communicatie, retour sturen van een artikel geen probleem, levering goed afgestemd. M.a.w. zeer tevreden.

Alweer prima

Kan al weer niets over de klantservice vertellen aangezien alles in een keer goed ging. Houden zo

Wat een fijne, coulante zaak!

We hebben een hele mooie whirlpool gekocht, speciaal op bestelling laten maken. Door alle commotie bij het regelen voor ons nieuwe huis, totaal over het hoofd gezien dat ik het bad verkeerd om besteld hebt. Ik kwam daar achter toen het bad aangekomen was bij badkamerxxl. Gelukkig heeft badkamerxxl dit probleem met veel begrip en enorm coulant opgelost. Dank jullie wel voor de zeer goede customer service, daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren :)

Hele vlugge levering. Is nog niet gemonteerd maar ziet er zo al goed uit.

Goede service en snelle bezorging.

Had een douche scherm op het oog maar afmetingen en levertijd waren niet duidelijk. Na een belletje heel goed geholpen. Materiaal de zelfde week zelfs in huis.

Goede service, zeer klantvriendelijk en snelle levering.

Goede service!

Voorafgaand aan mijn bestelling gecheckt of er daadwerkelijk voorraad was van het item wat ik wilde bestellen, ik ben toen prima te woord gestaan en er bleek inderdaad voldoende voorraad te zijn. Twee dagen later had ik mijn bestelling in huis!

Snel, betrouwbaar, goed bereikbaar!

Gewoon goed!

Uniek, snel, goed en scherpe prijs

Snel, betrouwbaar en scherp geprijsd, uniek in de markt

Chapeau

Zeer scherpe prijzen, kwaliteitsprodukten, goede en duidelijke uitleg en snelle levering.

Geweldig.

Ik had 3 dingen besteld en kwam erachter dat 1 artikel een langere levertijd had van 6 weken. Toen ik belde wilde ze de andere 2 artikelen alvast op sturen, zodat ik kon beginnen met de badkamer. Het na sturen deden ze als service gratis.

goede voorlichting, snelle levering

De afstandbediening van de whirlpool in ons nieuw gekochte huis ontbrak. Badkamerxxl kon aan de hand van foto's bepalen welke afstandbediening erbij hoorde en leverde deze zeer snel. Alles werk weer.

beste aanbieding en snel geleverd

Sealskin douche scherm bij concurrent langere levertijd, en de prijs was ook hier bij badkamerxxl.nl ook beter. Ik vind de details van de produkten, maten en eventueel tekening op de site over het algemeen ook beter, duidelijker dan elders.

Ronde spiegel van 120 cm met metalen zwarte lijst bestelt. Mijn man heeft vooraf gebeld met een vraag over de achterkant van de spiegel ivm aansluiten van spiegel verwarming. Medewerker kon niet zeggen hoe de spiegel aan de achterkant was afgewerkt. Bestellen en bekijken en bij niet oke terugsturen was enigste optie. Productkennis kent dus wellicht enkele verbetering? Spiegel was vlot binnen en ziet er geweldig uit! Goed ingepakt en de prijs was top vergeleken met andere aanbieders. Spiegelverwarming kon door ophangsysteem alleen in het midden van de spiegel geplaatst worden, maar is voor ons prima zo.

Zeer goede klantenservice!!!

Waskom besteld om kwaliteit te checken. Had er 2 nodig. Goed meewerkende en denkende medewerkers. Als het niet zou bevallen, kon het terug. En jah hoor de 2e is onderweg.

Doet z'n best om het goed te doen

Badoverloop besteld, miste een onderdeel, na mailcontact onmiddellijk tot volle tevredenheid gecorrigeerd.

Prima service.

Ik had een houten sier ladder gekocht. Na de levering bleek die gebroken te zijn. Die is direct mee terug genomen door het vervoersbedrijf Omdat we midden in een verhuizing zaten, kwam het er niet direct van om te bellen. Dat hoefde ook niet want ze belden zelf al. Heel spijtig dat het gebroken was maar we sturen direct een nieuwe. Die werd wel heel bezorgd. Mooi exemplaar. Staat leuk in de badkamer.

18 Newtonstraat

Buitenpost 9285XX