Pluspunten

Goede service met uitstekende opvolging.. Communicatie verliep zeer vlt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering

Verpakking niet meer orgineel. Werdt reeds eerder verstuurd. Niet leuk wanneer ik deze moet voorleggen aan klant . Jammer

Pluspunten

snelle levering, goede response

laatste documentatie op de website voor de spiegelkast ontbrak en moest aangevuld worden

Pluspunten

Zeer correct en Heel vriendelijke werknemers zowel aan de telefoon als bij de levering. De douche is prachtig en goed materiaal het mat zwart is modern en zal mijn badkamer nog mooier maken.

Doe zo verder ik hou van de open en duidelijke communicatie pluim voor jullie

Pluspunten

Goede en professionele hulp voor artikelen die nog besteld moeten worden. Snelle levering van de goed ingepakte producten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Als telefonisch een leveringsdag wordt afgesproken, waarom levert u dan onaangekondigd op een andere dag? Bovendien geen degelijke verpakking van het materiaal (ook al stond het op een pallet).

Pluspunten

Het meubel is van goeie kwaliteit alsook de kranen en waskommen. Vlotte communicatie

Had de levering in de voormiddag gevraagd en het was in de namiddag. De spiegel sensor op de verkeerde plaats geplaatst, wat jammer is natuurlijl

Pluspunten

Zeer stipte en correcte afhandeling. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

Problemen bij de levering (pakket kwijt geraakt). Na telefonisch contact heeft badkamerxxl ervoor gezorgd dat ik toch nog mijn bestelling binnen relatief kort tijdsbestek heb gekregen.

Pluspunten

snelle levering en een goed beveiligde verpakking voor de goederen

Pluspunten

Super ervaren met dit bedrijf. Bestelling en betaling rap afgerond. Snelle verzending. Als je met een probleem of vraag zit reageren ze direct op je email met een duidelijke uitleg. Super! Ik bestel nog via badkamerxxxl! Bedankt! Groetjes!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goede snelle service en klachtenbehandeling

schandalig ondermaatse kwaliteit huismerk

2 sterren: slechter dan verwacht

Veel te lange wachttijden, besteld in december nog niet geleverd! Weinig communicatie! Weinig tegemoetkoming.

Pluspunten

Vlotte en correcte levering.

Pluspunten

Alles in orde,snelle levering

Pluspunten

goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Pluspunten

stipte levering, goede nazorg

Pluspunten

Heel goed communicatie, snel levering

Pluspunten

Alles perfect in orde!

Pluspunten

Levering netjes zoals gepland en deftig verpakt. Product is identiek volgens beschrijving.

Pluspunten

heel correcte en vlugge reactie via het chatbericht. hulp voor een bestelling in de winkelwagen aangezien het vanuit België heel moeilijk lukt alsook met de betaling. TOP vanwege de hulpdesk ! vrij vlugge levering zoals afgesproken

er werd in twee keren telkens één pakket voor één en dezelfde toilet op verschillende tijdstippen via transportfirma geleverd. Dit is maar al te zot voor woorden.... Kan zoiets niet samen gebeuren ? de weergave van het bedieningspaneel is in zwart wit iets moeilijker voorstelbaar. In kleur was het uitzicht misschien iets beter herkenbaar. Pas bij het openen merkten we dat het toch misschien beter een ander kleur mocht zijn. Het kan wel via de retourbon teruggestuurd worden, mits verzendingskosten.

Pluspunten

Website,betalingssysteem en levering super efficiënt. Telefonische bijstand perfect. Super service en ik ben een kritische klant.

misschien één detail.ik was vergeten de thermostaat te bestellen.Dit bleek niet apart te kunnen. Na een mailtje was dit onmiddellijk opgelost.Het is dus geen kritiek ,maar als het voorzien was zou dit minder tussenkomst betekenen voor jullie personeel

Pluspunten

Ik kon het product eerder ontvangen dan oorspronkelijk weergegeven op de website na telefonisch contact.

Newtonstraat 18

9295 XX Buitenpost