zeer uitgebreide keuze en hele mooie paketten

veel pakketten om uit te kiezen, gemakkelijk te bestellen en zeer handig ook het aantal per pakket om te bestellen order goed en volgens afspraak geleverd

In één woord TOP

Duidelijke site, personeel is behulpzaam en de pakketten worden altijd op tijd geleverd!

super

doen wat ze beloven

Alles erg goed ontvangen

de kerstpakketten zijn goed ontvangen. het was precies goed.

absolute aanrader

mooie kerstpakketten, komen afspraken na, correcte levering

Een top kerstpakket!

We hebben meerdere pakketen besteld en waren super tevreden maar ook erg verrast door de volle inhoud van de pakketten. Ook de prijs is betaalbaar en je kunt uit meerdere varianten kiezen. Voor komende kerst bestellen we weer bij jullie!

Bestellen was zeer eenvoudig en levering correct.

Voor herhaling vatbaar

Top!!

Fijn bedrijf ,de levering was ook helemaal top. Op de paketten niet anders dan helle goede en leuke reacties gehad!!!Voor herhaling vatbaar

Goede hulp en kwaliteit

Werd goed geholpen en de pakketten waren zeer goed verzorgd

Zeer professioneel.

Overzichtelijke webshop, makkelijk te bestellen op factuur en tijdige levering. De pakketten zagen er netjes uit en de inhoud voldeed aan de verwachting.

Snel besteld, heldere communicatie, meteen antwoord op onze aanvullende vragen. Leuke pakketten!

Super leuk Kerstpakket voor het hele team

Wij vonden het allemaal een super leuk en lekker Kerstpakket. Het hele team was er ontzettend blij mee. We hebben er allemaal van genoten met de Kerstdagen.

Er zit ieder jaar wel weer een mooi pakket tussen die volledig aan onze wensen voldoet!

Jullie hebben een uitgebreid assortiment. Het is lastig om keuzes te maken als je voor 30+ mensen moet bestellen want je wilt dat iedereen het leuk vindt. Gelukkig lukt dat ieder jaar weer!

De service was top!

De kerstpakketten waren prijs-kwaliteit zéér goed. Je krijgt tenminste waarde voor je geld.

Mooie pakketten voor een nette prijs

Fijne klantenservice

Wij bestellen al jaren onze kerstpakketten bij kerstpakketten.nl. Dit jaar met telefonische ondersteuning en advies de juiste keuze gemaakt voor ons team. Fijn dat bedrijven goed bereikbaar zijn en je oprecht willen helpen bij het keuzeproces.

Altijd goed, netjes verzorgd en goed verpakt

Voor het zoveelste jaar op rij weer onze kerstpakketten hier besteld. Dit jaar met nog meer kwaliteitsproducten dan de vorige jaren waar we positieve feedback van collega's op hebben ontvangen.

Pakketten niet geleverd

Pakketten zijn op de afgesproken datum niet geleverd, de volgende dag telefonisch contact gehad voor de status en zou ik terug gebeld worden, dit is helaas niet gebeurd. Telefonisch zijn ze te bereiken tot 14.00u, ook niet echt van deze tijd, Nu helaas geen pakketten om mee te geven straks na de kerstborrel.. Gaan hier nooit meer bestellen!

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze kerstpakketten en een snelle levering.

Mooi pakket en bij een probleem wordt er gelijk actie ondernomen

Het was een mooi kerstpakket, 1 pakket had een probleem en dat werd direct opgelost. Goede service!

helemaal goed, keurig op tijd bezorgd ondanks de late bestelling.

Pakket was prima gevuld en op tijd bezorgd

Pakket was echt prima gevuld, echter ik had deze willen bezorgen bij 2 adressen, 1 is gelukt de andere kwam naar mijn eigen(factuur)adres. Genoten van de inhoud, maar kon geen nieuwe meer bestellen.

Eenvoudig te bestellen

Bestelling ging eenvoudig. Kerstpakket ruim op tijd ontvangen. Volgend jaar ga ik zeker weer bestellen.

Netjes verzorgd en de juiste artikelen die besteld zijn

Mijn ervaring is uitstekend en voor herhaling vatbaar

Canadabaan 16

3588RT Nistelrode