Veel te laat aangekomen
Ik heb netjes een maand van te voren een bestelling geplaatst.
Er werdt mij gevraagd op welke dag ik het wou ontvangen, en ik had voor de zekerheid nog een dag eerder gezegd en nog gevraagd of dit geen probleem zou worden aangezien het naar Duitsland moest.
Er werdt mij verzekerd dat het op tijd zou aankomen.
De website werdt eerst geupdate dat het uitgesteld zou worden naar een dag later, maar vervolgens weer verandert. Maar pakket kwam niet aan. Ik had nog gemaild, maar ze konden mij geen update geven, er werdt mij verteld dat het mischien in het weekend of de volgende maandag zou komen. Ik ben dus het weekend op mijn werk gebleven.
Vervolgens na maandag nog steeds niets ontvangen, geen update over de status, de track and trace deed het volgens hun niet omdat ze het via een extern bedrijf hadden verzonden.
Uiteindelijk geprobeerd de bestelling te annuleren angezien ons kerstfeest vorige week al was, en meeste personeel deze week al met vakantie is. Voor de overgebleven mensen had ik maandag avond maar een alternatief gekocht.
Nadat ik mijn annulerings mailtje verstuurd had stond er 4 uur later ineens een bezorg voor onze deur. Ondanks dat ik geanuleerd heb, en mij beroepte op mijn 14 dagen bedenk tijd hebben ze nog steeds geprobeerd om bijna een week te laat de bestelling te leveren.
Ik weet wel dat ik niet meer via kerstpakketen.nl bestel. Als ze wisten dat hun externe partij er een week over zou doen om te leveren hadden ze ook gewoon een week eerder kunnen verzenden zodat het op tijd aan zou komen. En het feit dat ze niet eens een update kunnen geven over de locatie of aflever data een week nadat het zou moeten arriveren is echt belachelijk, je betaald een net bedrag voor verzendkosten, en krijgt slechtere service dan DHL en PostNL, belachelijk.