mooie kerstpakketten, goed verpakt, goede levering

exact volgens bestelling

geen enkel minpuntje

Al jaren trouwe klant

Dit was het 4e jaar dat ik mijn kerstpakketten bij deze webshop heb besteld, tot volle tevredenheid.

Pakketten niet geleverd. Wordt neergelegd bij post nl

2 bestellingen geplaatst 1 helaas niet ontvangen, niet oplossing gericht. Hopelijk zie ik mijn geld terug. Ik bestel er nooit meer

waardeloos

Bestel je al in begin oktober je pakketten en worden er net als vorig jaar weer tekort pakketten geleverd....... Dus kan ik dit jaar net als vorig jaar weer improviseren. En dt jaar ook weer pakketten kapot. Dit word allemaal bij ze gemeld en vervolgens doen ze niks voor je, leuk voor mijn personeel. Maar ik kom bij dit bedrijf noooooit meeeer terug!!!

super service

alles na behoren ontvangen zoals afgesproken.

Correcte en snelle afhandeling van de vragen en de order.

Voor het definitief maken van de order, enkele vragen gesteld over de produkten. Hierop werd adequaat en klant vriendelijk op gereageerd.

Snelle en correcte verwerking van de order

Van plaatsen van de order tot het ontvangst van de kerstpakketten is alles naar wens verlopen. Wij zijn dan ook tevreden over de levering van de geplaatste order.

Eerste ervaring is goed

Optijd en netjes afgeleverd

Goede kerstpakketten met een goede prijs. Alles conform afspraak gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!

Overzichtelijke website, perfecte verzorging

Dit jaar voor het eerst besteld op Kerstpakketten.nl. Zeer tevreden met het resultaat en aflevering stipt op tijd.

Ruime keuze, voor iedereen wat wils!

Prima geregeld , mooie pakketten

Prima.

mooie pakketten en goede levering. Alles exact op tijd

volgend jaar weer

Goed en correct

Mooi pakket keurig verpakt en op tijd geleverd

een fantastisch familiebedrijf, met veel zorg en aandacht voor de klant.

de persoonlijke benadering is erg fijn. men is geinteresseerd in de mensen, waar het pakket voor bestemd is. er is alle ruimte om zelf een pakket samen te stellen of de hulp van de specialisten in te roepen. steeds weer een hele fijne afspraak om naar toe te gaan.

Het waren mooie pakketten. Netjes uitgewerkt thema. Aflevering was wat minder. opeens stonden de pakketten in de entré We ontvingen goedkopere wijnpakketten omdat de gekozen pakketten op waren, dit ging niet helemaal naar wens. De verrekening is nooit meer ontvangen.

Goed geregeld!

Na de leveringsproblemen van vorig jaar toch weer een kans gegeven en ik ben ontzettend tevreden. De levering was keurig op tijd en de inhoud van de pakketten was boven verwachting. Alle medewerkers waren aangenaam verrast!

zeer tevreden

Goede service, mooie pakketten en nette levering.

Snelle service! goede prijs!

Wij waren ERG laat met het bestellen van kerstpakketen. Het team van kerstpakketen.nl heeft ons snel en vakkundig geholpen aan een geweldig pakket. Alles is top verlopen

duidelijke website en goede kwaliteit

Overzichtelijke website en de artikelen duidelijk omschreven. Al paar jaar daar besteld en altijd keurig en op tijd geleverd. Als ik nog iets erbij wilde bestellen was dit ook geen probleem.

Gewoon goed

Snel, makkelijk en ruime keuze. Pakketten zijn op tijd bezorgd en heb veel positieve reacties mogen ontvangen.

Super pakket en volgens afspraak stipt geleverd

Prachtige pakketten. Zag er verzorgd uit met goede kwaliteitsproducten!

Uitstekend!

We hebben een hele goede ervaring met Kerstpakketten.nl. Prettige service, en hele mooie pakketten...

Duidelijk website. Correctie levering.

Canadabaan 16

3588RT Nistelrode