ZEER, ZEER slecht en onbeschoft in ALLE opzichten!!
Wat een ramp dit jaar met Kerstpakketten.nl
Op tijd kerstpakketten besteld en betaald! Afgesproken levertijd, niets geleverd. Gebeld, is een "foutje" uw spullen zijn blijven staan in ons magazijn. Zal maandag opnieuw worden aangeboden, waardoor ik mijn agenda moest aanpassen. GEEN enkel EXCUUS!!!!
Op de afgesproken tijd maandag wederom geen kerstpakketten, dus einde van de dag gebeld, geen gehoor. Maandagavond een keurig bericht met alle artikelnummers per email verzonden.
Dinsdag geen reactie op de brief, dus om 11.00 uur weer gebeld, hadden mijn mail niet gezien. Lange tijd aan telefoon, uiteindelijk bericht, de pakketten zijn zoek en nergens traceerbaar. Mijn vraag, hoe en wanneer lossen jullie dit op. Ik heb namelijk vanavond mijn pakketten nodig!!
We lossen niets op, want ik heb de artikelen die u hebt besteld niet meer, Dus misschien kunt u naar de MAKRO gaan!!
Ik kon niet geloven wat ik hoorde, dus mijn mijn vraag: "Wat moet ik doen"?
Antwoord "ga naar de MAKRO, daar heeft u de meeste kans, om nog iets te kunnen kopen". Onze administratie zal het geld wel terugstorten!!!
Verbouwereerd heb ik gevraagd of de eigenaar cq verantwoordelijke voor deze zaken, mij zou willen bellen. Had het kunnen weten, want uiteraard geen telefoontje meer.
Daar zit je dan, zonder kerstpakketten. Inderdaad haar raad maar opgevolgd en naar de MAKRO gegaan.
Geen enkel excuus, wat ik nog nooit heb meegemaakt. Wat een waardeloos bedrijf. Overal worden fouten gemaakt, maar dit is heel grof en zijn geen "foutjes" meer, zoals de medewerkster er zich steeds vanaf maakte.
Denk na voor je iets besteld bij dit bedrijf.
Op deze wijze ga je toch niet met mensen om.
Conclusie.....Nooit meer bestellen bij deze club.
Inderdaad voortaan direct naar de MAKRO gaan.
Uiteindelijk een zeer goed advies voor de komende jaren, om voor al onze bedrijven daar de eindejaars inkopen te doen!!!
Ik geef uiteraard deze tip ook aan mijn collega ondernemers.
Dankjewel...!!!!