Pluspunten
Goede contacten, prettige benadering en heel goede service.
Pluspunten
duidelijke en snelle com goede levering
Pluspunten
Zeer slecht bedrijf! Beloven levering, vervolgens zelf op vakantie gaan. Niet leveren en ons personeel zonder een kerstpakket. Totaal onaanvaardbaar.
Geachte heer Dennis, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Wij hebben gezien dat uw order van 16-12 niet bekend is in ons verwerkingssysteem. Op 16-12 & 17-12 hebben wij een technische storing gehad waardoor niet alle orders correct zijn overgekomen. U had na uw bestelling normaliter binnen 24 uur een orderbevestiging moeten ontvangen met daarin alle specificaties. Dit vermelden we ook op de website bij uw bestelling. Het is ontzettend vervelend dat dit is gebeurd; het geld is vanzelfsprekend direct teruggestort. Nogmaals onze oprechte excuses en we gaan er alles aan doen om dit soort technische storingen in de toekomst te ondervangen.
Bestelling is niet op tijd geleverd. Geen track&tracé. Vervolgens contact gezocht maar bedrijf is gesloten. Vervolgens tot drie keer toe een mail gestuurd waarop niet gereageerd wordt. Na enkele dagen via de telefoon toch weten te bereiken. Kreeg excuses en het geld terug. Echter daarvoor had ik niet besteld. Samengevat: één grote teleurstelling.
Geachte heer Geerdink, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. We hebben gezien dat u op 19 december een bestelling heeft geplaatst voor één kerstpakket met aflevering 20 december. Op 19 december hebben wij uw kerstpakket aangeleverd bij PostNL; echter hebben wij uw kerstpakket retour ontvangen vanuit PostNL met reden: onbekend. Ontzettend vervelend omdat we, na het retour ontvangen van het kerstpakket, geen tijd meer hadden om het kerstpakket alsnog bij u te bezorgen.
Pluspunten
Jaren klant altijd prima gegaan dit jaar teleurstellend. Ruim op tijd besteld (medio november). Aflevering op 18-12 afgesproken en tot op de dag van vandaag zijn nog niet alle pakketten geleverd. Dit jaar op zoek naar een andere leverancier.
Verbeterpuntenlever op de afgesproken leverdatum.
Geachte heer, Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de bestelde pakketten nog niet allemaal zijn afgeleverd. Ik zie dat u verschillende afleveradressen heeft en dat ze bijna allemaal zijn afgeleverd; één adres is niet afgeleverd omdat hier geen huisnummer is ingevuld... Heel vervelend dat wij dit beiden niet eerder hebben opgemerkt dan hadden we deze ellende kunnen voorkomen. Kunt u ons per e-mail of telefoon contacten zodat we dit alsnog kunnen oplossen? Alvast dank.
Pluspunten
GEEN!!!
Verbeterpuntenoptijd besteld zou de 17e aangeboden worden niets ontvangen,zelfde dag gebeld hoe laat het zou aankomen zending zou kapot zijn gegaan we sturen een nieuwe werd er gemeld, ik denk bel vrijdag nog even krijg je een bandje we zijn 7e pas weer open, dus nu kan ik ZELF nog even iets gaan regel diep en diep TRIEST dit bedrijf je krijgt je geld terug en een middelvinger suc6 maak er zelf maar iets van we hebben niets meer nou voor volgend jaar dikke vinger terug.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat ontzettend vervelend dat uw zending tijdens het transport beschadigd is geraakt. Wij hebben inderdaad gezien dat PostNL deze zending retour afzender heeft gestuurd. Er is direct actie ondernomen na uw melding, echter is ook dit pakket klaarblijkelijk niet bij u aangekomen. Vanzelfsprekend is dit een ontzettend vervelende samenloop van omstandigheden; het leek ons derhalve niet de bedoeling om af te wachten of het pakket terug zou komen en in welke hoedanigheid. We hebben ervoor gekozen om z.s.m. het geld alvast terug te storten. Vervelend om te lezen dat u dit liever op andere manier opgelost had gezien. Kunt u onze e-mail beantwoorden om dit alsnog naar op te lossen naar wens? Dank.
Pluspunten
Niets
VerbeterpuntenCommunicatie Heb nog steeds niets gekregen en al flink na kerst. Niemand reageert ook...
Geachte heer, Ik begrijp uit uw bewoordingen dat u de gang van zaken niet helemaal bevalt, onze excuses daarvoor. Uw order is niet doorgekomen in onze verwerkingssysteem en u heeft derhalve ook geen orderbevestiging gehad van ons. Erg vervelend dat de reactie vanuit ons dan ook uitblijft, excuses. Ik heb u 07-01-2019 gesproken en hierbij zijn we tot een oplossing gekomen.
Pluspunten
Mooie pakketten en snelle levering
VerbeterpuntenEr wordt geen afzender vermeld op het kerstpakket, relatie heeft geen idee van wie het pakket afkomstig is. 2 jaar geleden ook pakketten verstuurd via kerstpakketten.nl en toen was dit ook aan de orde, hier nog telefonisch contact over gehad en toen werd er aangegeven dat dit probleem bekend was en dat hier aan gewerkt werd.
Pluspunten
Kerstpakket was netjes
VerbeterpuntenZeer slechte service en contact(brutaal en onbeschoft). Niet terug bellen, niet mailen en dan ineens het bedrijf dicht doen. Alle kerstpakketten te laat geleverd en toen bleek een deel van de kerstpakketten niet geleverd. Dit deel tot op heden niet ontvangen (na kerst). Ik koop hier nooit meer 1 fles wijn of pakket. Een drama bedrijf.
Pluspunten
ruim assortiment gepresenteerd op de site correcte levertijd
Verbeterpuntenik krijg meteen na het plaatsen van een bestelling de vraag om kerstpakketten.nl te beoordelen (?) laat eerst het pakket eens aankomen en beoordeeld worden, stel dan pas de vraag. pakket vond ik erg duur, had er meer van verwacht.
Geachte heer Wessels, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wat vervelend dat u de prijs - kwaliteit/kwantiteit niet in verhouding vond. Hoe hadden we dit beter kunnen doen? Was de foto onduidelijk of waren de omschrijvingen niet goed? Hoe vond u het bestelgemak en de levering, want met uw '2' lijkt het dat dit allemaal zeer slecht was. Wij horen erg graag van u!
Pluspunten
Ruim een week voor de kerst besteld alleen tot op heden NIETS ontvangen. Leverdatum zou 20-12 zijn toen we gingen bestellen... maar nu 1 dag voor kerst sta ik mooi met lege handen..... kerstpakket was voor opa en oma bedoelt....normaal haal ik altijd iets zelf...maar wilde nu wat groter uitpakken....Grote teleurstelling
VerbeterpuntenGewoon leveren wat je belooft
Geachte mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Wij hebben gezien dat uw order van 16-12 op de een of andere manier niet bekend is in ons verwerkingssysteem. Op 16-12 & 17-12 hebben wij een technische storing gehad waardoor niet alle orders correct zijn overgekomen. U had na uw bestelling normaliter binnen 24 uur een orderbevestiging moeten ontvangen met daarin alle specificaties. Dit vermelden we ook op de website bij uw bestelling. Het is ontzettend vervelend dat dit is gebeurd; het geld is vanzelfsprekend direct teruggestort. Nogmaals onze oprechte excuses en we gaan er alles aan doen om dit soort technische storingen te ondervangen. Zou u contact met ons willen opnemen per mail of tel
Producten niet op voorraad zijn hoef niet op de website te komen staan. Want men komen alleen wat op voorraad zijn bestellen.
Ik heb maar een deel ontvangen op afgesproken leverdag en niets op nieuwe afgesproken dag. Waardeloos als je je personeel wilt verrassen. Maar eerst eens leveren daarna vragen voor geld
Geachte heer, mevrouw, Allereerst dank voor uw reactie. Ik heb uw order erbij gepakt en zie op de orderbevestiging een overeengekomen leverdatum van 20-12-2018 staan. Vervolgens heb ik in de Track-and-Trace van PostNL gekeken; uw pakketten zijn afgeleverd op 20-12 om 11:35 uur. Voor zover ik terug kan vinden is er geleverd op de afgesproken dag? Zou u contact met ons kunnen opnemen om te kijken wat er niet goed gegaan is in uw geval?
Geen beoordelingslinkmsturen als de bestellingen nog niet geleverd zijn!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. We hebben ervoor gekozen om de review te gebruiken om t kijken of de website overzichtelijk en duidelijk is; wij begrijpen erg goed dat u uw review pas wilt plaatsen nadat uw bestelling geleverd is. U bent helemaal vrij om zelf te kiezen wanneer u de review invult uiteraard. Excuses voor de verwarring.
Pluspunten
Vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenAls er meerdere malen aangegeven wordt dat de bestelling op tijd geleverd wordt en vervolgens veeeel te laat moet de communicatie verbeterd worden.
Onze welgemeende excuses, hopelijk heeft u alle kerstpakketten alsnog kunnen uitdelen. Via uw e-mail hebben wij zojuist contact opgenomen om u enigszins tegemoet te komen.
Pluspunten
Niks positief
VerbeterpuntenBestellingen goed volgen
Geachte heer Dogan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Wij hebben gezien dat uw order van 17-12 niet bekend is in ons verwerkingssysteem. Op 16-12 & 17-12 hebben wij een technische storing gehad waardoor niet alle orders correct zijn overgekomen. U had na uw bestelling normaliter binnen 24 uur een orderbevestiging moeten ontvangen met daarin alle specificaties. Dit vermelden we ook op de website bij uw bestelling. Het is ontzettend vervelend dat dit is gebeurd; het geld is vanzelfsprekend direct teruggestort. Nogmaals onze oprechte excuses en we gaan er alles aan doen om dit soort technische storingen in de toekomst te ondervangen.
Pluspunten
VerbeterpuntenMensen niet voor de gek houden en op de site fotos plaatsen van kerstpakketten die niet meer op voorraad blijken te zijn en zeggen dat ze het geld terug overmaken maar niet doen.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Wat ontzettend vervelend dat de pakketten van uw keuze niet meer leverbaar waren. Het kan inderdaad voor komen dat er nog foto's van pakketten online staan welke niet meer voorradig zijn. Indien wij per e-mail of telefoon een order ontvangen worden de pakketten op de website zo spoedig mogelijk bijgewerkt en van de website gehaald; hier zit echter wat tijd tussen waardoor het kan gebeuren dat een pakket niet meer leverbaar is maar u het nog wel online ziet staan. Onze excuses hiervoor. Daarnaast maakt u een opmerking over het terugstorten van het geld; ik heb dit nagekeken en op 20-12 om 13:59 uur is de terugstorting gedaan; deze is vervolgens door MultiSafePay uitgevoerd op 20-12 om 20:42 uur. Hopelijk heeft u alles in goede orde ontvangen op uw creditcard, anders horen wij dit erg graag!
Pluspunten
Geachte heer Hendriks, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Wij hebben gezien dat uw order van 17-12 niet bekend is in ons verwerkingssysteem. Op 16-12 & 17-12 hebben wij een technische storing gehad waardoor niet alle orders correct zijn overgekomen. U had na uw bestelling normaliter binnen 24 uur een orderbevestiging moeten ontvangen met daarin alle specificaties. Dit vermelden we ook op de website bij uw bestelling. Het is ontzettend vervelend dat dit is gebeurd; het geld is vanzelfsprekend direct teruggestort. Nogmaals onze oprechte excuses en we gaan er alles aan doen om dit soort technische storingen te ondervangen.
Pluspunten
vriendelijke vrouw aan de telefoon
VerbeterpuntenWe hadden kerstpakketten besteld, 1 keer per ongeluk de betaling laten verlopen maar daarna een nieuwe bestelling geplaatst en meteen betaald. Gisteren gingen wij kijken hoe het met de levering zat, stond er ineens dat de bestelling geannuleerd is. Nu zitten onze 20 medewerkers allemaal zonder kerstpakket. Hele rare manier van werken.
Geachte mevrouw Koole, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Wij hebben gezien dat uw order van 16-12 niet bekend is in ons verwerkingssysteem. Op 16-12 & 17-12 hebben wij een technische storing gehad waardoor niet alle orders correct zijn overgekomen. U had na uw bestelling normaliter binnen 24 uur een orderbevestiging moeten ontvangen met daarin alle specificaties. Dit vermelden we ook op de website bij uw bestelling. Het is ontzettend vervelend dat dit is gebeurd; het geld is vanzelfsprekend direct teruggestort. Nogmaals onze oprechte excuses en we gaan er alles aan doen om dit soort technische storingen te ondervangen.
Pluspunten
VerbeterpuntenVerbeteren van webshop zodat bestellingen ook worden verwerkt..
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Wij hebben gezien dat uw order van 17-12 niet bekend is in ons verwerkingssysteem. Op 16-12 & 17-12 hebben wij een technische storing gehad waardoor niet alle orders correct zijn overgekomen. U had na uw bestelling normaliter binnen 24 uur een orderbevestiging moeten ontvangen met daarin alle specificaties. Dit vermelden we ook op de website bij uw bestelling. Het is ontzettend vervelend dat dit is gebeurd; het geld is vanzelfsprekend direct teruggestort. Nogmaals onze oprechte excuses en we gaan er alles aan doen om dit soort technische storingen te ondervangen.
Pluspunten
Uitstekende service. Na een telefoontje over nog niet geleverde kerstpakketten zijn ze alsnog snel en op tijd geleverd.
VerbeterpuntenBlijkbaar een foutje in het systeem dat de koppeling niet maakt bij de bestelling, dit even nakijken.
Pluspunten
Mooi pakket.zijn geld waard Snelle levering.netjes te woord gestaan aan telefoon
VerbeterpuntenNvt
Niet bezorgd op afgesroken datum
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Wij hebben gezien dat uw order van 16-12 niet bekend is in ons verwerkingssysteem. Op 16-12 & 17-12 hebben wij een technische storing gehad waardoor niet alle orders correct zijn overgekomen. U had na uw bestelling normaliter binnen 24 uur een orderbevestiging moeten ontvangen met daarin alle specificaties. Dit vermelden we ook op de website bij uw bestelling. Het is ontzettend vervelend dat dit is gebeurd; het geld is vanzelfsprekend zojuist direct teruggestort. Nogmaals onze oprechte excuses en we gaan er alles aan doen om dit soort technische storingen te ondervangen.
Pluspunten
Een vette 0 kerstpakket besteld en betaald maar niks ontvangen o is niet doorgekomen.
Geachte mevrouw Marjolein, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Wij hebben gezien dat uw order van 16-12 niet bekend is in ons verwerkingssysteem. Op 16-12 & 17-12 hebben wij een technische storing gehad waardoor niet alle orders correct zijn overgekomen. U had na uw bestelling normaliter binnen 24 uur een orderbevestiging moeten ontvangen met daarin alle specificaties. Dit vermelden we ook op de website bij uw bestelling. Het is ontzettend vervelend dat dit is gebeurd; het geld is vanzelfsprekend direct teruggestort. Nogmaals onze oprechte excuses en we gaan er alles aan doen om dit soort technische storingen te ondervangen.
Canadabaan 16
3588RT Nistelrode
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.