Snelle oplossingen bij wat vragen

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima slot, maar bij plaatsen is toch veel ambachtelijk werk nodig.

Prima slot, maar er is toch nog veel ambachtelijke werk nodig bij het vervangen van het oude slot door dit nieuwe slot. De slotkast bleek op verschillende dikker, stond niet op de maatschets, en dus moest er ruimte worden gemaakt met een beitel. Ook de schoot bleek dikker, stond niet op de maatschets, hetgeen ook weer tot aanpassingen leidde. Aanbeveling: zorg voor een maatschets met niet alleen de hoofdafmetingen, maar ook met dikte van de kast en van de schoot.

Fietssleutel bijbesteld, prima verlopen

Fietssleutelnummer doorgegeven. Na 5 werkdagen ontvangen. Goed verlopen.

Simpel

Eenvoudig, snel.

De dienstverlening heeft even geduurd, door een afwijkende sleutel.

professioneel

Zeer snelle levering

Doet wat het belooft tegen scherpe prijzen

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment met prima prijs/kwaliteit verhouding

Maatwerk snel geleverd

Ik kreeg nieuwe deuren in mijn huis, waar cilinders met afwijkende sleutels in zaten. Bij Slotenwereld kon ik sloten op maat bestellen op basis van mijn bestaande sleutels. Ze werden supersnel geleverd.

Prima sloten en uitstekende klantenservice.

Goede kwaliteit cilinders gekocht voor een scherpe prijs. Heel goed geholpen door de medewerkers. Ik kan iedereen deze webshop aanbevelen.

Goede sloten

Volgende dag in huis 3 dagen later Voor de rest tevreden

Duidelijke site, snelle levering, goede producten

Netjes en snel geholpen met advies Goede producten voor scherpe prijs snel geleverd

Helemall prima service

I heb mijn unique sloten kart velornen en Slotenwereld heb binned een dag een oplossing gevonden.

Prima, duidelijke site, prima producten

Duidelijke site met meetinstructies, mooie producten tegen een oké prijs.

Goede site overzichtelijk

Correct en snel geleverd in een goede verpakking

Prima ontvangen, maar mag eerder

De bestelling ging vlot. De tip om bij Slotenwereld te bestellen, kreeg ik van een schoen- en sleutelmaker. Nog fijner zou ik het vinden, dat ik de bestelde cilindersloten ook daadwerkelijk ontvang, zoals op de website van Slotenwereld wordt 'beloofd'. Anders de tekst erop aanpassen.

Supersnel geleverd!

Bestelling snel geleverd en een goed product

Ik kan geen negatieve op of aanmerkingen geven

Goede organisatie, verstand van zaken en zeer klantvriendelijk, top !!!!

Duidelijke site Snelle levering sneller dan verwacht

Goed en snel geholpen!

Dit is de tweede keer dat ik sleutels heb laten bijmaken bij Slotenwereld en ook deze keer ben ik heel goed geholpen. Heel klantvriendelijk, er wordt snel gereageerd op vragen en ze zijn goed te bereiken. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Cilinder op sleutelnummer besteld

Goede kwaliteit, snel en sleutel past goed in cilinder

Snel en goedkoop

Prima bedrijf

Snel en correct geleverd

Prima en mooi product

Heldere site, duidelijk wat de bedoeling was. Ook erg snelle levering. Ook al zetten ze op de site voor 9:00 bestellen zelfde dag verzonden. In mijn geval, vandaag besteld vandaag verzonden. Klantenservice even gebeld om dat ik een fout maakte met de betaling en kon de order niet meer vinden. Men kon de order wel vinden maar niet verklaren waarom deze niet in het account stond. Order gecanceld en opnieuw gedaan, toen werkte het perfect

Behulpzaam en betrouwbaar

De levertijd was wat vertraagd, maar daar werd open en eerlijk over gecommuniceerd. Betrouwbare partner.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs