Vlot, goede prijs

Vlotte, goede service, fijne prijs

In een woord goed.

Slotenwereld is niet beroerd om mijn vragen te beantwoorden die ik telefonisch had. Goed en eerlijk advies. Hierdoor al mijn sloten online besteld en mijn schoonzoon een paar dagen later ook.

Heel goede service, snelle levering

Vrijdag 2 Iseo sleutels besteld bij Slotenwereld, maandag werden ze keurig verpakt thuisbezorgd.

Super goed

Keurig geholpen.

Goede kwaliteit-prijs + snelle levering

Heel tevreden. Drie sleutels met certificaat besteld. Geen gedoe, alleen certificaat inscannen, toevoegen bij bestelling en een aantal dagen later waren de sleutels binnen. Passen perfect.

Snel en nauwkeurig

Bestelling was sneller binnen dan verwacht, en klopte volledig.

Uitstekend en snelle levering

Bestellen gaat perfect , het verzenden is erg snel.. toppie

Goede koop

Zeer tevreden werkt naar behoren een aanraden

perfect verzorgd en goed

besteld binnen 2dagen in de brievenbus !!! Toppy

Prachtig product en service

6 gelijke cilinders besteld. Prima product en goede levering

Contact met de klantenservice verliep zeer goed. Ook is de site duidelijk en heb je de sloten snel in huis .

Mijn bestelling was niet helemaal duidelijk maar door de mails van slotenwereld kwam alles in orde.

De juiste sleutels zeer snel geleverd.

Prima en snelle service

Meerdere cilinders besteld en binnen 2 dagen geleverd.

Snelle levering van Rozet

Goed verpakt met duidelijke handleiding

Geweldig service

Prima toegankelijke website. Goede keuze mogelijkheden en uitstekende service. Vandaag besteld en morgen in huis. Kan niet beter!

Super snelle service!

Super snelle service!

Altijd snelle en goede service!

Altijd snelle en goede service voor een mooie prijs!

Zeer vlotte en goede service

Sleutels nabesteld, werden binnen 24 uur geleverd en voor een goede prijs. Kon eerst op de site niet het juiste artikel vinden. Toen ik belde kreeg ik meteen een medewerker aan de lijn die mij vriendelijk hielp en meteen een hyperlink naar de juiste pagina stuurde. Perfecte service dus!

Heb de cilinders net vervangen. Kan nog niets over de kwaliteit zeggen. Ze zien er goed uit. Denk dat prijs en kwaliteit goed is.

Fijne mensen die je goed helpen

Voor verschillende sloten gelijksoortige cilinders besteld. Ze denken mee en houden je op de hoogte. Helaas een keer geen antwoord op mail gehad maar dat maakte ze ruimschoots goed na telefonisch contact. Fijne partij om te kopen!

Goede prijs

Bestellen extra sleutels met certificaat makkelijk en goed geregeld.

Het bestellen van de extra sleutel was makkelijk en snel geregeld.

goede site

2 x besteld goede sloten voor een schappelijke prijs

Goed bedrijf om zaken mee te doen

Keurig geholpen, netjes.

Berkelse Poort 27 A