Alles mooi in orde

Na bestelling werden de sleutels correct en snel geleverd. Top service aan scherpe prijs.

Keurig

Cilinders besteld, Werdt netjes geleverd en de bijbehorende sleutels werken ook perfect

Great shop and nice customer service

It was very easy to shop, and everything was clearly explained on the website. The order took longer than I expected, but this was also clearly explained in a friendly email.

Uitstekende service

Het product keurig netjes ontvangen. Erg tevreden.

Makkelijk om te bestellen. Levering is snel. Voor eventuele vragen is het bedrijf moeilijk te bereiken.

Duidelijke website. Goede communicatie richting klant. Product werd snel geleverd. De verpakking was boven verwachting. Volgende keer wordt weer bij dit bedrijf besteld

goed materiaal voor een heel goede prijs

ik had enkele nieuwe cilinders nodig dus deze hier besteld. de prijs is heel goed. ze passen perfect. blij mee. mocht ik er weer nodig hebben zal ik ze weer hier bestellen.

super

Super makkelijk om te bestellen en sleutels worden snel bezorgd.

Alles ok

Snelle levering, goede prijsverhouding

Gewoon goed zoals het moet zijn

Snelle levering goed verpakt en kwalitatief goede sloten voor redelijke prijs Dus tevreden

Mooi Product

Gebruik hun producten al 5 jaar. De cilinders zijn makkelijk te bestellen via hun site en snel geleverd.

Goede service en snelle levering

Sleutels snel en keurig verpakt in huis

Perfecte levering

Speciaaltype sleutels besteld, perfecte levering. Heel blij mee.

Goede verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte service

En weer alles top

Bestel niet vaak,maar als ik een speciale cilinder nodig heb, dan slotenwereld.nl. Snelle levering.

Prijs/kwaliteit verhouding is goed en een snelle levering

Een hele fijne manneer van sloten te bestellen

de site is in mijn optiek heel overzichtelijk. De ene vraag die ik had kon ik heel eenvoudig met hun telefonisch beantwoordt krijgen. De levering ging heel snel en heb nu 3 nieuwe cylinders en die zijn precies goed.

Prima website

Enige tijd geleden heb ik een complete gelijksluitende cilinderset gekocht voor mijn gehele woning. Voor deze woning wou ik graag een aanvullende cilinder hebben in dezelfde reeks. Bij sloten wereld is dit zeer eenvoudig te bestellen je zoekt naar het type cilinder in mijn geval een Nemef, je geeft de maatvoering op en je download je certificaat. De volgende dag werd de cilinder al bezorgt prima service en afhandeling.

Snelle bezorging

Goede en correcte behandeling van de sleutels

Top service, snel geleverd

Top winkel

Alleen maar lof. Tweemaal besteld goed advies en snel geleverd.

Goed en veilig

Nieuwe cilinders gemonteerd super.

Goede sloten, goede prijs, goede levering

Veel keus, leuke prijzen en snelle levering

Nog niks ontvangen

Nog niks ontvangen