Snelle levering en een goede prijs

Snelle levering en een goede prijs

Top.

Slot vervangen, sleutel behouden. Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd.

Prima ervaring

Het bestelde werd snel en goed verpakt geleverd. Het betrof een samengesteld product in niet standaard uitvoering en dat was perfect geregeld door slotenwereld. Op basis van deze ene ervaring raad ik slotenwereld van harte aan.

Keurig bezorgd

Geen klachten

Zeer goede after sales service

Een slot was defect na de garantieperiode. Hiervoor heeft Slotenwereld een zeer nette oplossing aangeboden onder coulance. Dit is niet zomaar een webshop maar een heel net bedrijf.

Positief

Fijn contact gehad en snel geleverd tegen een zeer nette prijs uitstekdnde kwaliteit. Een aanrader dus.

Extreem snelle levering!

Drie sleutels besteld, die het allemaal doen. Ik kreeg al binnen een uur een melding dat mijn bestelling onderweg was. Plus, mijn verzoek voor extra kleurenplugs ook erg netjes kostenloos voldaan. Helemaal top dus!

gemakkelijke zoeken op de site

5 sloten gecombineerd waaronder met knop en verschillende lengtes alles snel geleverd

Snelle service voor een goede prijs

Extra cilinder bijbesteld. Snelle levering en goedkoper dan andere online shops.

Fantastische service en hele snelle levering

Ik kwam op deze website zonder enige aanbeveling. Ik kocht blind 3 SKG* sloten voor mijn huis met hun configurator voor bescherming, maar ik ben erg blij met wat ik heb ontvangen. Eén slot werd opgeofferd voor de wetenschap, maar de boor had in ieder geval geen effect op het slot.

Fantastisch service

Bestellen gaat erg makkelijk en voordelig. Men is goed telefonisch bereikbaar. En bestellingen worden snel en keurig bezorgd.

Prima service. Alles snel geleverd en correct.

Super snelle levering en alles correct zoals besteld. Slot werkt prima met straffe veer die de dagschoot terug naar de horizontale positie brengt. Deurkrukken hebben zelf geen veer in de basis, dus moest de veer in het slot zelf sterk genoeg zijn, en dat is het ook.

Zeer goed geven goeie tips je kan alles vragen en geven jou de correcte oplossing.

Alles vlot verlopen

Duidelijke website en snelle levering

Website snel gevonden, door simpel type en nummer op te geven kreeg ik mijn zending snel geleverd. De sleutels waren in orde en werken prima.

Uitstekende service

Ik heb in het weekend geregistreerde sleutels nabesteld en deze zijn goed verpakt direct de volgende werkdag verzonden. Alleen de postbode kwam zoals gebruikelijk erg traag op gang, waardoor de bezorging toch nog wat langer duurde. Maar de sleutels zijn goed, voor een nette prijs. Dank!

Eenvoudig (bij te) bestellen

Een paar jaar geleden gelijksluitende cilinders in allerlei soorten en maten besteld. Snel geleverd en alles werkt. Recnt nog een extra slot nodig gehad en kon ik keurig bijbestellen met dus dezelfde sleutel als de rest. Ideaal!

Zeer correct.

Alles zoals werd aangegeven en besteld.

Top en goede service na verkeerde bestelling

Nadat in mijn bestelling had geplaatst kwam ik erachter dat ik een fout had gemaakt. Dit is keurig opgepakt door Slotenwereld en op tijd hersteld voorafgaand aan verzending.

Netjes, snel, goede service!

Niet voor het eerst bij Slotenwereld besteld. Ook nu weer netjes en snel geregeld! En omdat ik nog een vraag had na het plaatsen van de bestelling heb ik gebeld, werd snel te woord gestaan en keurig geholpen. Na levering nog een vraag en ook nu weer heel netjes, vriendelijk en servicegericht geholpen!

Gekregen sleutel past niet en op mail wordt niet gereageerd

Vorige week bestelling geplaatst en sleutel ontvangen. Deze past echter niet en fus heb ik een email gestuurd met de vraag hie te handelen. Hier is nig niet op gereageerd.

Slotenwereld heeft ook de slotenmaker ingeschakeld Om de meerpuntssluiting te vervangen

Snel en makkelijk

Eenvoudig extra sleutels besteld , binnen 2 dagen bezorgd.

All simple and fast

Vlotte levering, prima in orde

Fijne service, snelle levering, mooie producten

Door uitgebreid assortiment en snelle levering van mooie producten ga ik gelijk naar Slotenwereld.nl als ik iets nodig heb.

Berkelse Poort 27 A

2651 JX Berkel en rodenrijs