vlot verloop

Simpel om te bestellen . Postbuspakket en vlot verloop . Alles zoals het moet .Super !

Snelle levering en voldoet aan de verwachtingen

Vlotte en nette afhandeling

Vlugge en correcte afhandeling van de bestelling.

Snellaadsnoer werkt goed en is snel afgeleverd

Ik heb een snellaadsnoer besteld bij Gsmoplader.nl. Het snoer is binnen enkele dagen afgeleverd en het snoer werkt goed (zoals volgens mijn verwachting).

Perfect.

Ik heb bij jullie een samsung Galaxy s9 oplader gekocht voor mijn moeder. Hij kwam binnen op de juiste dag en hij doet het erg goed. Het is een snelle oplader en mijn moeder en ik zijn allebei tevreden. Bedankt voor deze goede service. Ik zal jullie website aan al mijn vrienden aanraden.

snelle en verzorgde levering

Zeer goede en snelle service

Ben zeer te vreden over mijn aankoop Was aangenaam verrast dat de besteld goederen zo snel geleverd waren en netjes ingepakt besteld in de toekomst zeker nog

goede service

heel vlugge verzending en alles in prima staat

Snelle service en geen schade bij levering

STIPTE LEVERING

De levering was perfect,bedankt

Helemaal prima

Snel geleverd en je krijgt wat je bestelt. Prima Marco.

Super service

Goede en snelle levering binnen 24 uur..

zeer goed

Goed en snel geleverd. Zeer aandachtig persoon. Ik heb besteld twee verschillende kabels en een oplader. Hij heeft met mij contact opgenomen of ik de juiste heb besteld. Dat vind ik echt top en lief!!! Het betekent dat je je werk met heel je hart en liefde doet. Hartelijk bedankt!!! Echt een aanrader!!!!

Goed product, op tijd geleverd

Zie hierboven

Perfecte levering

Zeer snelle en perfecte levering

Prima kabel- snel geleverd

wat ik zocht heb ik ook gevonden op de side

wat ik zocht heb ik ook gevonden op de side

Deze oplader is geweldig, mijn vrouw is er heel blij mee.

Als haar nokia g20 op 40% staat dan issie met deze lader binnen 80min weer vol. Kortom een aanrader voor Nokia-liefhebbers.

Snel en correct geleverd

Ik bestelde een OnePlus lader, de eerste die toekwam was jammer genoeg defect. Mailtje gestuurd naar de helpdesk en twee dagen later zat er zonder bijkomende kosten en nieuwe in de brievenbus.

Originele producten

Hier vind je een groot assortiment van originele producten aan een goede prijs De bestelling en levering verliepen heel vlot.

Lekker snel

De telefoonoplader van mijn telefoon was stuk. Ik heb een nieuwe besteld die ik de volgende al in de brievenbus lag. Mijn telefoon heeft niet de kans gekregen om uit te vallen.

snel geleverd

snel geleverd

Erg goed

Keurig als altijd...

Goede product en prima kwaliteit om te kopen. Aanbevelen bedrijf voor producten .

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven