Zeer snelle levering

Mijn iPad past uitstekend in de hoes maar ik denk wel dat deze snel zal stuk zijn omwille van zeer lichte uitvoering.

Ik ben heel tevreden over de snelle levering en het product.

Ik ben heel tevreden over de snelle levering en het product.

snelle en goede levering

snel en goed

100 procent niet orginele batterijen

Batterij kwam goed aan leek niet op de orginele. Dan heb ik deze vervangen op mijn samsung s10 met glasscherm vanachter(niet een simpel procces) na 10 keer te laden met de instructies van hun zelf bleek dat de batterij maar 1500mAH had. Mijn oude batterij van 3 jaar oud had nog 2300mAH. Contact gehad met klanten service batterij terug eruit halen en terug opsturen op eige kosten.

Prachtige diest

Is probleemloos verlopen dus 5 sterrendienst

Super service!

Snel en goedkoop

top

snel en correcte levering

Eenvoudig toegang site, goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Eenvoudig toegang site, goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Top service en snel!!

Ik had twijfels maar nu echt enthousiast de service is top.

Door een vroeger ervaring met de bestelling van een batterij bij een andere firma had ik sterke twijfels. Maar ik moet toegeven de service was top en graag mijn dank hiervoor.

Correcte service.

Bestelling geleverd zoals beloofd en niet duur.

GOED SERVICE

SUPER

Mijn review gaat over het artikel, NIET over de webshop..!!!

Heb het volgende artikel besteld: iPad Pro 9.7-inch 2016 Smart Cover - Rood. Let wel: dit is een universeel artikel, dus GEEN echte Apple iPad Pro 9,7 (2016) cover! Er wordt beweerd op de website van gsmbatterij(.)nl dat de magneetsluiting verbeterd is.. mijn constatering is echter dat de magneetsluiting VEEL te zwak is om de cover goed vast te laten zitten aan de iPad..!!! Bovendien ‘klapt’ de cover steeds vanzelf open, wat bij de ORIGINELE Apple iPad Pro 9,7 (2016) cover dus NIET het geval is! Het materiaal van de cover is redelijk, niet vergelijkbaar met de originele Apple cover echter. De prijs vind ik behoorlijk hoog voor een vervangend artikel (de originele Apple cover was iets van €10 duurder dan dit ‘namaak artikel’). RECAP: - materiaal artikel: behoorlijk matig! (absoluut niet voldoende) - sluiting artikel (magneetsluiting): onvoldoende! - website: pas 1x iets besteld dus nog geen mening te vormen Slotconclusie: ik beveel dit artikel dus ook BESLIST NIET AAN voor andere iPad Pro 9,7 (2016) gebruikers! Dit artikel zou serieus geen prijs mogen hebben boven €14,95 (hoewel €9,95 veel meer in de richting komt van correcte prijs voor dit artikel).

Goede prijs kwaliteit snelle levering

goede service snel geleverd

goede service snel geleverd

goed heel goed

goed product - snelle service -top ze doen wat ze beloven

Top levering!

Snel geleverd en de juiste batterij die voor 100% doet, wat wordt verwacht.

Prima geregeld !

Duidelijke site, goed op de hoogte gehouden en een snelle levering.

zeer snelle levering

Goede website dacht eerst niet meer aan de batterij te komen omdat het een oud model betreft maar toch bij jullie gelukt. bedankt

Correcte service én prijs

Correcte service én prijs

gewoon perfect

Bestellen en direkt leveren, geweldig

Klantenservice prima op orde.

Bestelde product de dag erop geleverd. De accu bleek niet door de consument te kunnen worden vervangen, dus geretourneerd en vlot geld terug gestort gekregen.

Veritable batterie xiaomi.

Très bon site avec un vaste choix et des pièces d'origine.

besteld en direct de volgende dag in de bus, top

al vaker gebruik gemaakt van gsmbatterij met goede ervaring

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven