Retourzending toch mogelijk

Wel degelijk mogelijk om toch retourzending aan te maken. Was helaas niet duidelijk op de website vermeld of via een zoekterm te vinden, maar op de mobiele website gelukkig wel direct te vinden. Formulier ingevuld, artikel toegevoegd en binnen een dag teruggestort. Service zoals je hoopt te verwachten, perfect dus.

De batterij werkt prima.Ik ben zeer tevreden.

De batterij werd snel geleverd via briefpost. De note 3 functioneert weer prima.

Snelle levering goede batterij

Snelle levering en goede originele batterij voor mijn Note8.

snelle levering.

Makkelijke site om te bestelken en snelle levering

ПОЛьЗОВИУС ПОЧТИ 4 МЕСЯЦА....

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!!!

Batterij doet helaas niet wat ik verwacht had

Batterij na 2 dagen leeg en maar 4 keer gebeld, ongeveer één minuut.

Super service.

Doordat ik aangaf dat de accu die ik ontvangen had niet functioneerde, stelde de telefonist direct voor een andere toe te zenden. Deze functioneert uitstekend. Mijn dank voor de snelle oplossing

Snelle, correcte levering

Ik ontving exact wat ik besteld had, maar toch geen 5 sterren omdat ik vind dat ze best wat van hun expertise met de klant mogen delen, bijvoorbeeld in de vorm van een bijsluiter met installatie tips, instructie of een link naar instructie filmpjes (op de eigen website of extern).

Schitterende aankoop!

De oude (originele) batterij was zeker 6 jaar oud en hield het de laatste tijd niet langer dan een dag uit. Met de nieuwe kan ik 3 tot 4 dagen verder. Goede aankoop geweest.

Levering snel, batterij slecht

De service was goed en de levering was snel. Alleen de batterij is niet goed. De verbinding klikt niet vast en mijn telefoon valt bij 20-30% uit. De snellaad fumctie werkt ook niet meer.

Gepakt

De nieuwe batterij is sneller leeg dan deze die ik wil vervangen. Als test heb ik ze helemaal opgeladen en onmiddellijk verwijderd uit het toetsel. Na 3 dagen is de batterij 22% ontladen. Ik geloof niet dat ik een nieuwe batterij heb gekregen. Slechte accu is vlot vervangen door een werkend exemplaar, waarvoor dank. Eind goed, al goed.

Correcte levering volgens afspraak

Correcte levering volgens afspraak

Klasbakken

1 voudig vlot en goed

Perfekt.

Snelle correcte levering van prima product.

Snelle sevice vandaag besteld volgende dag geleverd

Meer en deels wat je via web koopt is defect, maar een pluim voor jullie goed materiaal en snelle service dat is voor mij een goede onderneming. groet

DOA - maar gelijk een nieuwe ontvangen

Ik bestelde een accu voor een oude Samsung Note 1 N7000 smart phone, kreeg het juiste model accu maar deze liet zich niet opladen, gaf geen spanning: duidelijk DOA. GSMbatterij stuurde me gelijk een andere accu en die werkte naar behoren. Uitstekende service, thnx guys.

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Heeeeel fijn!

Top en snel geleverd

Top en snel geleverd

Goeie service

Goeie service eerste niet bezorgt daarna stuurde ze opnieuw die binnen gehad had oplaadblok besteld

Alles ging prima

Mijn accu voor mijn mobiel was snel gevonden, besteld, en werd snel bezorgd.

correcte levering

levering vlot verlopen en juist product

Prima de luxe

Woensdagavond een accu voor een Samsung tablet besteld. Verwachte leveringsdatum was de maandag daarop. Tot mijn verrassing kreeg ik de accu vrijdag al met de post binnen. Prima service en goede kwaliteit.

Vlotte levering

Snelle levering , goed product !

Originele batterij, snelle levering. Goed product !

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven