ok

correct afgewerkt daarvor dank u

Komt snel

Precies wat ik had besteld. Geleverd in goede conditie en heel snel.

Capaciteit batterij onvoldoende

Capaciteit van de nieuwe batterij is nauwelijks meer dan de oude batterij van bijna 10 jaar oud.

Snel en goede prijs

Goede keuze op de site, prima prijs. Snelle levering, goede verpakking

heel goed

ben blij dat ik er een gekocht heb bij jullie .ze doet het zeer goed .

perfect geholpen snel geleverd

snelle levering en de batterij doet het prima. Ben zeer tevreden.

Prima levering

Goede originele materialen en vlot geleverd.

Snel levering

Producten die besteld zijn waren goed

Originele batterijen en vlotte afhandeling.

goede en snelle levering van het product.

Vandaag besteld en volgende dag geleverd ,

Prima service.

De bestelling was er snel.

top

de bestselling was op tijd.

Jammer, niet gelukt.

Het is mij niet gelukt om de batterij te vervangen. Ik heb nochtans alles gedaan volgens de handleiding. De smartphone kan dus niet meer gebruikt worden.

Originele Samsung

Snelle levering, prima kwaliteit!

Spoedige afhandeling

Snelle en Vlotte levering

Goede service, goede prijs, prima verzorgd

Duidelijke site, goede prijs, prima service en afhandeling. een bestelling werd helaas niet op mijn adres bezogd en meteen werd een nieuwe opgestuurd die wel arriveerde, prima!

Zeer betrouwbare website.

De eerste keer dat ik bestelde bij Gsmbatterij.nl, kwam het artikel snel en redelijk goed verpakt aan, maar helaas was het door mishandeling bij de post kapot gegaan (een Samsung S8+ achterkant, erg breekbaar!). Ik heb onmiddellijk per e-mail contact met hen opgenomen, inclusief foto's van het beschadigde artikel en het pakket en kreeg een zeer snel antwoord dat ze me een nieuw artikel zouden terugsturen. De volgende dag ontving ik het en het was in perfecte staat. +++++:)

Alles ging exact volgens de gegevens op de website.

Het product is niet duur en ik had de batterij besteld voor mijn gebruikte telefoon , nu bleek dat het niet aan de batterij lag maar aan de telefoon . De batterij kon ik gewoon terug sturen . Een geweldige service. Andre de Clippelaar

Snel geleverd. Prima prijs. Prima product.

Betrouwbare webwinkel

Correcte bezorging van het juiste product

Goed geregeld

Lekker snel en duidelijk