Correct afgeleverd

DE batterij wordt seriematig geproduceerd door Samsung, daardoor is Gsmbatterij.nl afhankelijk van de door Samsung geleverde kwaliteit. ik geef dus geen oordeel over de kwaliteit. Ik was bijzonder gelukkig dat Gsmbatterij.nl een batterij voor dit oude toestel in hun assortiment hadden. En daarbij ook nog een snelle levering.

uitstekend

Goede correcte service

Uitstekende service

Snelle levering en correcte afhandeling retouren

Zeer goede service

Ik had accu besteld van de Samsung A71. Werd snel geleverd. Top! Helaas was het een andere versie. Geld meteen terug gekregen. Veel mail verkeer met snelle reactie. Top. Complimenten!

Oplichterij

Ik bestelde een afdekplaatje voor een Samsung A50 blauw. Op de site was alles netjes getoond...maar eens thuis geleverd kreeg ik gewoon een namaak plaatje zelfs niet origineel van Samsung. Het blijft nie eens plakken op het gsm toestel. Ik hoop dat dit gelezen zal worden...en er een oplossing volgt anders zal ik niet aarzelen sociale media te voorzien van de nodige berichten over gsmbatterij.nl

Geen problemen ondervonden

Correcte levering van het juiste product

Batterij ok, lader verkeerd type

Batterij was het correcte type en is na wat gepruts gelukt om zelf te vervangen. Dus niet zo eenvoudig om zelf te doen zonder gepaste hulpmiddelen. Lader past niet voor het type Samsung die ik aangaf. Zonde van mijn geld

alles prima

OK

Op en top top.

Correcte afhandeling; juiste communicatie.

zeer goede betrouwbare shop

vroeger met BOL COM besteld en... en .. oplichter met reeds gebruikte batterij gekregen . 73.

prima service

Snelle toezending. Bereid om verkeerd besteld artikel om te ruilen.

Prima en snel

Wel vreemd dat gsmbatterij ook opereert onder de naam gsmoplader en dat exact dezelfde oplader daar 2 euro meer kost, gelukkig kwam ik daar bij toeval achter. Heren happy on web BV hier is wat te verbeteren.

Leuk

Ik heb gister mijn usb poort naar micro usb ontvangen. Werkt leuk. Handog voor in de trein doorwerken met opdrachtjes voor school of werk.

Super tevreden. Netjes verpakt en snelle levertijd. Vriendelijk bedankt daardoor Vr grt Jacqueline

Snel!

Zelfs batterijen voor oudere toestellen op voorraad! Super snel verzonden.

Ik ben helemaal tevreden met mijn inkoop bij U bedrijf.

Tevreden

Correct product aan juiste prijs perfect afgeleverd.

Ik ben zeer tevreden : duidelijke webwinkel, vlotte bestelling, correcte aflevering en geleverd binnen een zeer aanvaardbare termijn.

Snel en korrekt

Goed product

WAS PRIMA

Een levering zoals het hoort

Het kan dus simpel en perfect. Ik plaatste een bestelling voor het eerst via de webshop. Werd perfect geïnformeerd over de statuut van de bestelling en die werd snel en helemaal ok geleverd met de post. Vooral dat laatste is ook belangrijk: geen nodeloos gerij met bestelwagens maar leren met de post die hier toch dagelijks voorbij komt. Echt goed gedaan

Prima product

Makkelijk te plaatsen.

Goede service en goed product

Juiste batterij de dag na bestelling ontvangen. Mijn (oudere) telefoon werkt weer als vanouds.

zijn goed

snelle service, netjes afgehandeld