Prijs / kwaliteit / levering = 10

Snelle afhandeling

Het geen ik gevraagd heb is vlot geleverd . m.a.w top .

Keurige service

Fijne service

Snel met prima product voor een redelijke prijs

Snel met prima product voor een redelijke prijs.

Geen verbetering

Mijn gsm gaat rapper plat dan voor de nieuwe batterij .

top

Product kan best prima zijn, maar krijg te veel spam op het email adres dat ik hier gebruikt heb,

Zeer opdringerig met het bedelen voor een review.

Mwuah.

Ik had drie producten besteld. Een nieuwe batterij, een multi-oplader en een sd-kaart. De multi-oplader was in zeer slechte staat. Hij viel uit elkaar voor ik hem überhaupt vast had. De kabeltjes waren geknikt, de bevestigingen lieten allemaal los, 4 kabeltjes lijken maar te werken... Al met al: slechte kwaliteit! Echt een miskoop!!! De nieuwe batterij en sd-kaart waren een beetje bekrast en niet zo netjes ingepakt maar verder opzich in prima staat. Kortom: ik zou even opletten wat je besteld! ^^'

Vlot & correct .

Vlot , correct , goed product en snelle levering .

goede batterij en prijs. verzending helaas te laat

goede batterij en prijs. verzending was helaas precies te laat. ALs ik zaterdag bestel verwacht ik dat ik m woensdag wel in huis heb bij een beetje webwinkel. Helaas dus niet. In dit geval echt te laat, want hij moest mee met het vliegtuig.

product in orde

product in orde, levertijd niet van deze tijd

Zeer goed en snel

Bestelling ging snel en de levering bijna nog sneller. (Per post). Dus zeer tevreden. Kon alleen de beloofde montage instructies nergens vinden. (Geen probleem bij deze).

Commande reçue très rapidement.

Très contente de mon achat. Reçu rapidement et correspond tout à fait à ce qu'il me fallait. Je recommande

Bestelling snel in huis

Ik ben blij met jullie verkoop en Ik hoop dat jullie werk zo doorgaat

Beste, Dit was mijn eerste ervaring met jullie . Het pakket kwam vier dagen te laat aan, maar ik ben blij dat de Gsmbatterij identiek is aan . Ik hoop dat de bestellingen de volgende keer snel zullen aankomen. Met vriendelijke groeten

Ik had het verkeerde covertje besteld. Deze teruggestuurd en het juiste in de plaats gekregen. Bedankt

Uitstekend!

Snel en in een zeer goede verpakking ontvangen!

Prima en betaalbaar

Snel geleverd en goede uitleg

Snel ontvangen. Past goed.. Aantrekelijke prijzen (goedkoper dan Amazon)

Perfecte service

Binnen 24 uur geleverd

Content

Een zeer goede service toen bleek dat ons pakje beschadigd was aangekomen

Efficiënt & betrouwbaar.

Ruime keuze. Snelle verzending als brievenbuspakje tegen lage kosten. Product zoals omschreven.

snelle service en correcte prijs

Bestelling ontvangen

Ik weet niet hoe ik jullie kan contacteren 2030740

Artikel terug en direct geld op de rekening gestort

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven