Netjes en snel geleverd.

Na dat mijn huwawei een dikke buik kreeg was het tijd om batterij te vervangen.. Besteld en snel binnen gekregen en nu weer een mobiel die de hele dag mee gaat. Oude was helemaal opgezwollen.

Bad

The battery that receive is even worst from the previous one .cannot hold the charge for one day and when left 30-40 %of charge and my phone just switch off

Uitstekend.

Uitstekend.

Ok

Ok

Snelle, goedkope en super batterij

Goede service !

Zeer duidelijke website, had onmiddellijk gevonden wat ik nodig had. De levering is vlot verlopen.

Gsmbatterij doet wat het belooft

zending snel verzonden met een goed product DpD vond ik wat minder Anders had het zeker 5 sterren geworden

Ik ben zeer tevreden. Bij mijn bestelling zat er iets niet bij. Heb vandaag zelf pas gereageerd en jullie hebben het nu al opgestuurd richting mij. Ik vind dat echt heel netjes. Dus dikke pluim

super service

snelle verzending,werkt goed super tevreden

Tevreden.!

Prima levering.!

Rýchle dodanie a skvelá internetová predajňa

Keurig verzorgd en snel verzonden Top

Prima service en snel binnen

Zoals de titel aangeeft

Heel tevreden .

super tevreden . heel vlugge bestelling aan huis .

Slecht

Ik heb een gsm batterij besteld daarna heb ik verkeerde gekreken ,nu heb dat terug gestuurd,en ik wacht nog op juiste batterij.

product eenvoudig te vinden op de web site

Correcte levering

Binnen het tijdstip geleverd

goede ontvangst,

maar vermoedelijk is de gsm of de voeding defect dus een nieuwe kopen is de boodschap

Prima service.

Vlugge levering, prima batterij.

Geweldig!!

Een nieuwe batterij en m'n oude GSM (ca 17 jaar!) doet het weer als nieuw! Fantastisch !!

Al goed kunnen gebruiken tijdens kort ziekenhuisverblijf

Onverwachts opgenomen in ziekenhuis en kwam zeer goed van pas

De Samsung accu voor s6 is erg slecht

Op 8 juni j.l. voor de 3e maal een accu gekocht voor mijn Samsung s6. Prijs is laag en de installatie zo gebeurd, alleen begint de accu nu alweer kuren te vertonen. Hij gaat niet langer meer dan een dag mee en laat niet meer 100% op, terwijl de telefoon zegt dat de accu vol is. Maar als ik dan de stekker los haal geeft hij 79% aan! Dus net als de vorige 2 accu gaat ook deze niet langer dan 4 maanden mee.

Ik had de verkeerde ipad cover besteld. Teruggestuurd en snelle afhandeling top

Perfecte Levering

Mijn samsung smartphone werkt terug heel goed met een nieuwe originele batterij te bestellen en toebehoren..

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven