Alles zoals ik gehoopt had!

Was verbaasd over de snelle levering.

Perfecte batterij

Capaciteit heeft een flinke boost gekregen voor de Samsung Galaxy note 10+

Batterij gekocht voor samsung tab2 tablet. Met setje gereedschap, zou ik zeker adviseren en filmpje opzoeken op internet is ook handig. Alles gedaan zoals het hoorde. Tablet deed niks maar even opzoeken op Googl, namelijk aanknop en volume hard tegelijk indrukken en 10 sec lang ingedrukt houden. Dan reset tablet en doet hij het weer. Er wordt niks gewist, dus veilig. Batterij wel eerst helemaal opladen en nog extra aan lader laten voor je hem gaat gebruiken. Top produkt want normaal moest ik 2 x daags laden en nu doet hij het al vier dagen bij normaal gebruik.

Gewoon super alles snel en goed geleverd.

Alles snel en goed.

Niet tevreden

Een adapter gekocht van Samsung en die doet het niet. Maar verpakking al weggegooid. Heel jammer!

Geweldig.

G. G. Gewoon goed.

Prima site en snelle levering door brievenbus

Prima overzichtelijk en snelle correcte levering. Product goede kwaliteit

Gewoon goed

Simpel de bestelling plaatsen. En op tijd de bestelling binnen. Maakt mijn verwachting dus waar.

Prima Service

Batterij ene dag besteld en volgende dag al in huis. Netjes op de hoogte geworden dmv track/trace.

Alles verloopt vlot binnen de afgesproken termijn

Ik had een foutje op de website ontdekt en gemeld. Dat werd heel snel beantwoord en opgelost. De communicatie verloopt zeer efficiënt. Dit bedrijf hecht veel belang aan klantvriendelijkheid en service.

prima accu

Makkelijk te installeren

perfect

Snelle en correcte levering

Snelle lk levering

Prima, alleen zie ik nergens op de site hoe je een artikel terug kan sturen.

Het juiste produkt snel geleverd

Perfect.

Verkeerde accu bestelt, probleemloos gewisseld en verschil bedrag retour.

zie boven

Probleem goed opgelost

Goede service en de goede informatie, na een vriendelijke en vakkundige informatie.

Groetjes Arjan.

Snelle en vlotte service.

Prima ervaring met GSMBatterij.nl

De website van GSMBatterij.nl is echt heel gemakkelijk toegankelijk. Wat ik zocht had ik in no time gevonden en besteld. Het door mij bestelde artikel werd keurig netjes en erg stevig verpakt afgeleverd en voldeed aan mijn verwachtingen. Mocht ik ooit nog eens iets nodige hebben voor mijn GSM of tablet dan zal ik zeker als eerste deze website bezoeken.

Tevreden

Zelfde als de originele

Past perfect! Galaxy i5500 heeft weer stroom.

Werd in een lokale winkel verteld dat de batterij voor de Galaxy i5500 niet meer verkrijgbaar is... Vond dus deze website/batterij na enkele zoekmachine opzoekingen. Blijkbaar kochten 100den mensen sinds 2017 deze batterij van deze website. Laat je geen blaasjes wijsmaken! Ik beveel deze batterij aan. Besteld. Verzonden. Ontvangen 3 dagen later. Doen dus.

Adequaat

Na tel.contact vlot geholpen en snelle levering.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven