Nette prijs

Zeer nette prijs snelle levering

Snel

Heb het snel binnen. Ziet er goed uit .moet het nog laten plaatsen.

Uitstekende kwaliteit

Had de benodigde batterij snel gevonden en de bestelling gedaan. Deze werd inderdaad de tweede dag (druk bij post ) al geleverd. Fijn hoor bedankt. Cees

Honest service and great response time.

During delivery the battery got damaged. I contacted the company and they sent a new battery that worked well as soon I installed it. Really good service and response time too.

Heb het prettig ervaren

duidelijke website ,snelle levering, goede batterij/accu voor de telefoon.

duidelijke website ,snelle levering, goede batterij/accu voor de telefoon.

Fijne batterij

Goede batterij

Ok

Enkele dagen geduld.

Super goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd ik bestel zeker weer.

Snel bezorgd, En goed kwaliteit

Producten zoals beschreven en prima aftersales

De producten die ik had besteld waarin op voorraad en werden binnen een dag geleverd. Alles voldeed aan de beschrijving maar 1 product was niet meegeleverd. Na contact werd het ontbrekende artikel meteen verstuurd. Hele goede service.

Prima kabel

Kabel aux naar Apple was super snel en goed

heel erg goed

Dat er wat fout is gegaan bij de bestelling met betalen was mijn fout.Er over gebeld werd heel erg vriendelijk te woord gestaan en geen wachttijd ,toen was het zo opgelost, de volgende dag had ik de bestelling in huis. PRIEMA

Achter af bekeken was de telf kapot, dus de batterij overbodig A Boonstra

alles is prima verlopen.

Mijn vorige bestelling was verloren gegaan, vermoedelijk bij de post. Zonder problemen, zonder discussie werd mij een nieuwe bezorgd.

super goed

goede service en vriendelijk contact via de telefoon

netjes en correct

Alles in orde

Alles perfect geleverd en goed verpakt

Kan niet beter

Kan niet beter

Twijfels over le ering

Ik heb nog steeds mijm bestelling mogen ontvangen terwijl de betaling wel is bevestigd. Ik hoop dat mijn bestelling alsnog geleverd wordt.

Erg tevreden met de vlotte service!

Alles zeer vlot verlopen. Blij dat ik weer bereikbaar ben! :)

Rotzooi werkt niet

Doet niet wat het beloofd verwijderd geen krassen. Geld weggooien.

Correct om bij te bestellen.

vlotte en juiste levering.

lol de prijs van de batterij voor mijn oude nokia gsm valt heel erg mee, in de winkel vroegen ze 35,00 € .... nu betaalde ik 12,99 €... zo zie je maar !

Het ging even mis, kreeg de verkeerde batterij geleverd. Mail gestuurd naar gsmbatterij. Snel antwoord gekregen met excuses en een uitleg over hoe het waarschijnlijk fout gegaan is. Na een dag is de juiste batterij alsnog geleverd.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven