Prima op tijd zoals toegezegd

Ik was wel blij dat ik het telefoonreparatiesetje ook besteld had. Zonder dat setje had ik de telefoon echt niet open gekregen voor het vervangen van de batterij.

Snelle levering en betrouwbaar

Snelle levering.Uitstekende service

Snelle levering.Uitstekende service

altijd goede ervaringen

vlotte bestelling, betaling en delivery

Snelle levering, goed product

Dit is een webshop die hun belofte waar maken: voor 23:00 besteld en de volgende dag in huis.

Goeie correspondentie, vlugge levering en zeer goed geleverd produkt

Precies de juiste en dnel

Vlot afgehandeld en niet duur.

super

vlotte levering en goed produkt , dus en tevreden klant meer moet dat niet zijn

Bestelling gedaan, waarna bestelling meteen op de bus is gedaan. Bijna 10 dagen later nog niet geleverd, dus oorzaak vermoedelijk de postbode, welke ?? Hier over klanten service gebeld, hierop is meteen actie ondernomen. kon kiezen, ophalen of opnieuw via de post uitleveren. Heb gekozen om zelf op te halen, aangezien ze bij mij in de stad zitten.

Aanrader

Snelle levering en perfecte service

super

zeer snelle levering,verzorgde zending,goed product bedankt

de 1e keer dat ik zaken deed met gsm is goed bevallen

zie boven

prima service

Via de website duidelijke (extra) informatie gehad

Heel tevreden

Alles is correct verlopen

Eenvoudig, snel en gemakkelijk

Alles liep soepel

10/10

Vlotte afhandeling

Gedaan en geleverd wat gevraagd was

Snel en goed

Goed en snel geleverd, aan te bevelen.

snelle en correcte levering !!

fijne service

uitstekend

vlugge service en goeie prijs

Snel en correct geleverd

Door de twee manieren van levering uit automatisme zelf niet opgelet en daardoor de post-levering aangeduid. Meestal bij kapotte phone-batterij heb je ze graag zo snel mogelijk.

Alles naar verwachting

snel geleverde topkwaliteit

Service is prima alleen voldoet het product niet aan de verwachtingen.

Na mijn batterij van 2,5 jaar oud vervangen te hebben voor een nieuwe batterij lijkt het alsof hij net zo snel leeg gaat als de oude batterij. Er zit in ieder geval geen merkbaar verschil in.

Batterij voor Samsung Tab A (2016) besteld en geleverd zoals het hoort

Web-site is overzichtelijk en er wordt ook duidelijk vermeld dat het een originele batterij is met 12 maanden garantie. Prijs is ietsje duurder als bij een leverancier waar je dus niet zeker bent of je een originele batterij krijgt en/of de garantie 6 maanden was.

snelle vlotte service

zeer snelle dienstverlening