Betrouwbaar en snel

Heel goede ervaring met o.a. klantenservice. Aanrader om bin te bestellen. Top!

Precies zoals ik verwacht had, uitstekende nieuwe batterij.

veel keuze in baterijen en op laat kabels enz

top

voor 18u besteld volgende dag ontvangen

Goed en rap bedrijf

Goed bedrijf

Prima ,tot nu toe

pakje nog niet bekeken, dat komt nog op 20 augustus, ( buitenland )

Zeer tevreden klant

Uit de de vele aanbieders van batterijen (Nokia BL-5CB) was het moeilijk kiezen. Ik heb de verschillende afbeeldingen van de batterij bekeken, er zaten er merkbaar andere (valse?) bij. Ik heb mij ook gebaseerd op de lay-out van de website, de vele informatie die gegeven wordt, de reviews over de batterij zelf (ik denk dat jullie veruit de enige zijn), de reviews over jullie bedrijf en de beschikbare contactgegevens. Jullie vond ik de beste. Ik heb de batterij kort na middernacht (8 augustus) besteld voor België en woensdagvoormiddag (10 augustus) heb ik die al ontvangen, TOP! Ik werd op de hoogte gehouden met mails over de stand van zaken. De volgende keer bestel ik weer bij jullie. Ik kon geen betere firma gekozen hebben. Tenslotte, de batterij doet het uitstekend. Bedankt! (Sorry voor mijn lange review, ik wilde volledig zijn. Kort die gerust in.)

Duurtijd dat de batterij meegaat

Ik dien vast te stellen dat de batterij om de 24 uur moet opgeladen worden, ofschoon de GSM praktisch niet wordt gebruikt hij dient als reserve toestel. En bij de eerste batterij, ook al werd het toestel dan gebruikt 3 a 4 dagen meeging. Nochtans is Wifi en andere zaken uitgeschakeld. Mvg, Dedobbelaere R.

bestelling ontvangen.

goed als batterij !!

Prima, gekocht en geleverd zoals mag worden verwacht.

Vlot besteld, vlot geleverd

Duidelijke website met goede productinfo. Een originele batterij voor Samsung Note 3 uit 2014 was nog steeds voorradig. In de middag besteld, zelfde dag verzonden, volgende dag ontvangen. Prima webshop

Meer info over inhoud van levering nodig

Deze batterij is voorzien van zelfklevende strip. Doordat dit niet duidelijk was bij bestelling heb ik nodeloos een zelfklevende strip teveel besteld.

Snel geregeld

Makkelijk bestellen

De volgende dag geleverd

tot op heden tevreden

voor de eerste maal beroep gedaan op gsmbatterij en een vlotte service

heb geen ervaring

het bestelde artikel was uitverkocht

zeer goede ervaring

snel geleverd, en goed

Batterij heeft kortsluiting veroorzaakt in mijn telefoon

De batterij (voor Samsung Galaxy M20) heeft kortsluiting veroorzaakt aan mijn telefoon waardoor hij stuk is gegaan. Ik heb zelfs het vervangen van de batterij laten uitvoeren door een telefoonreparateur. GSMbatterij gaf alleen mijn geld terug van de batterij maar wou niet mij tegemoet komen voor de schade aan de telefoon.

Snelle, correcte en betrouwbare service

Batterijen en een lader besteld. Na een paar dagen vanuit Nederland in België ontvangen. Alles was nog eens duidelijk op mail gezet door Gsmbatterij.nl. Ben een blije klant!

Prima product

Zeer snelle levering en goede servie.

Ik heb de batterij snel ontvangen en het werkt prima!

Ik ben zeker tevreden over de service en de batterij voldoet aan de eisen!

Nice

Yes

Blij

Ik liep al maanden rond met n S8 toestel die snel leeg raakte vanwege leeftijd batt Toen ik zocht op internet voor een winkel die de accu zou kunnen vv voor n hoop geld en twijfel of ze wel n nieuewe zouden plaatsen kwam ik op gsmbatterij terecht ...toen dacht ik IK DOE T ZELF & YOUTUBE Meteen besteld ...kitje + pats volgende dag in huis ....batt vv en.....hij werkt !! Zo blij .... Goede prijs en origenele onderdelen

vlotte service

geen enkel probleem