mijn bestelling was er snel

Ik had een smartphone reparatie set besteld. Helaas zaten de juiste maten torax schroevendraaier er niet tussen dus ik moest het terugsturen.

Snel geleverd, goed ingepakt. Geen enkel probleem, zeer tevreden.

Keurige website

Vandaag besteld en overmorgen in huis.

gemakkelijk en snel

zeer positief; jammer genoeg heb ik een verkeerde batterij besteld (iPhone 5 i.v.p. iphone 5S). Ik heb ze terug gestuurd en ik was bijna onmiddelijk terugbetaald. Ik zal nu de gepaste batterij bestellen.

rappe bediening

werkt weer als nieuw

Een geweldige website en ook een erg goede en snelle service , ga zo door . Wij blijven klant bij de GSMbatterij.nl

Bezorgen duurde te lang

De batterij is prima en ben er erg blij mee Alleen duurde het veel te lang voordat ik hem door de brievenbus kreeg. Hoezo *voor 18 uur besteld, morgen in huis* ok, het mag dan misschien een extra dag duren, maar 5 dagen vind ik wel erg lange. Inmiddels deed de oude batterij het helemaal niet meer en kon ik dagen niets meer regelen

Snel

Zeer snelle levering

Snelle, goede verzending

Snelle, goede verzending. Alleen jammer dat een digitale factuur bijgevoegd als bijlage in bv pdf ontbreekt. Dit is nog wel een punt voor verbetering.

Gemakkelijk besteld en nog wat informatie er bij betreft het optimaal gebruik van de batterij

vond het vrij lang duren voor het product bij mij was , gezien het voorradig was (7dagen)

Zeer goede en klantgerichte service

Helaas pasten de batterijen niet. Gelukkig konden ze retour. En had ik snel mijn geld terug.

Goede kwaliteit voor betaalbare prijs,

Snelle levering, goed verpakt, prima service,

goed ,enkel pech gehad probleem is niet de batterij dat gsm niet werkt.

correct en snel behandeling

vriendelijke, snel service

goede service

Snelle afwerking maar post zendig kan iets sneller.

Wat later ontvangen dan belooft.

Donderdag besteld woensdag pas ontvangen. Heb geen haast. maar zeg dan binnen droe of vier werkdagen.

Vandaag op tijd besteld en morgen in huis.

Gevonden wat ik zocht, hier gevonden, goede prijs en snel geleverd

In één zin alles gezegd. Een super contente klant.... Wat wil je nog meer?

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Geen enkel probleem ondervonden bij de bestelling. Levering was OK. Op tijd. Het bestelde product was zoals beschreven.

De artikelen waren op voorraad en werden snel geleverd. Goede kwaliteit van de artikelen. Kortom, tevreden.

vlotte & adequate levering

De goede batterij tegen een schappelijke prijs en een vlotte levering

FAST AND GOOD

Ik vroeg om een ​​batterij voor xiaomi 6 pro note, maar ik kreeg een ander model, ik nam contact op via imal om te weten hoe ik moest retourneren, het antwoord was snel en duidelijk. Het pakketje kwam eerder aan dan verwacht en dat maakte me blij, al moest ik het pakketje ook later terugsturen omdat het niet het model was dat ik niet nodig had. maar over het algemeen tevreden over de service en klantenservice.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven