Snelle afwerking van een foutieve zending.

Correct en zeer snelle verzending.

Klantvriendelijk

Snelle correcte afhandeling

Geweldige service en snelle levering

De batterij was de juiste en snel geleverd

Snelle levering en goede hulp bij telefonisch contact

Batterij besteld volgende dag in huis. Telefonisch contact gezocht omdat ik vermoedde toch de verkeerde besteld te hebben, maar medwerk er kon mijn vermoeden ontkrachten en heb dus alsnog de batterij kunnen plaatsen. (Samsung Galaxy tab 2 sm-t 813)

Bestekking makkelijk te bestellen & betalen plus vlotte levering!

Ik heb verder niet veel meer aan bovenstaande toe te vvoegen en zal zeker bij U terugkomen indien ik weer iets nodig heb! Verder ben ikzelf geboortig van Eindhoven! Groetjes!

Correcte levering. Verkeerd besteld

Ik heb spijtig genoeg een verkeerde batterij besteld, maar kan deze niet terug sturen omdat ik de verpakking geopend heb. Na een email van jullie ontvangen te hebben, mag ik de batterij toch retourneren. Hiervoor hartelijk dank

Bij telefonisch contact goed geholpen, bestelling daarna verliep uitstekend.

Bij telefonisch contact werd ik correct en vakkundig geholpen. De bestelling erna verliep vlot en correct.

1e keer besteld .

Super snel geleverd en waar voor m,n geld

Super service

Zeer goede service snelle levering

Prima prijs. Snelle levering. Service naar verwachting. Toppie.

Bedrijf voert uit wat ze zeggen. Binnen de gestelde termijn.

Goede service.

Batterij voor telefoon snel geleverd. Helaas kon ik hem niet zelf installeren. Terug gestuurd en binnen twee dagen het aankoop bedrag terug ontvangen.

Perfect!

De batterij die ik had besteld werd reeds de dag nadien geleverd en die doet het prima. Kortom perfecte service en heel tevreden!

Makkelijke website, vlotte bestelling en levering met bovendien een gunstige prijs!!!

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling

Eerst een verkeerde batterij besteld. Retour gestuurd en snel geld terug. Prima. Later een andere batterij gestuurd en dat was de goede.

snelle levering, origineel product

snelle levering, origineel product.

ik heb mijn twijfels

Ik kan niet verifieren of het aan de batterijn ligt of aan het verbruik van de smartphone , maar ook met de nieuwe batterijen gaat de standby positie maar 2 dagen mee, bluetooth en wifi uitgeschakeld en ook geen sim card

Ja , echt goed service en goede kwaliteit

Originele en goede product geleverd.

Snelle levering. En goede tracking begeleiding.

Goede levering

Snelle en goede levering.

toffe webshop ,zeer ruime keuze gsm batterijen.

perfecte website , zeer goed ingedeeld, alles gemakkelijk te vinden. originele batterij voor LG G5 snel ontvangen, zeer aan te bevelen shop.

Zeer voor herhaling vatbaar !

Alles zeer correct verlopen. Ook product zelf OK.

Snel bediend

Nog niet getest, oude batterij doet het momenteel weer

Goede service. Alleen jammer dat ik de stickers voor het scherm ergens anders heb moeten bestellen. En dat het niet word aangegeven dat deze ook moet worden vernieuwd. Voor de rest goed .

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven