Na mijn eerste bestelling ben ik wel tevreden.

Echt ervaring heb ik nog niet met jullie. Aan de batterij zal het niet liggen denk maar misschien wel aan mijn tabblad.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Goede service en snel met bezorgen

Goede service en snel met bezorgen

Besteld en vlug in huis

geweldig bedrijf

snel bezorgd en mooi verpakt

Geen problemen

Alles was goed.

The worst experience with an payed order

Two weeks since i placed the order with payment, and still didn't received. Called last Friday, resend, thay said, today wensday still not get it.

• Ne-ai recomanda? No

Tevreden

Post is vandaag afgeleverd

Heb mijn noodzakelijke batterij gevonden. Ales snel geleverd.

Mooi product snel geleverde

Het product voldoet aan de verwachting en is zeer snel door gsmbatterij geleverd.

Makkelijk bestellen en een zeer snelle levering

Scherm en batterij voor d'r samsung s10 passen perfect, ga hier zeker weer eens bestellen.

Perfecte levering

Accu vervangen is door phone service bedrijf gebeurt dat zei dat het een orginele kwaliteit goede accu was!

Perfect, snel,....

Boven verwachting

Ik had niet gedacht dat het zo goed zou zijn. Ben bij de telefoonwinkel geweest, en die konden niet aan de juiste baterijen komen en bij jullie lagen ze zo in jullie magazijn. Hartelijk dank daarvoor.

Prima service!

Missende bestelde producten snel opgelost.

Snel en goed!

Een heel snelle levering met originele batterijen. Top!

Uitstekende service

Had in eerste instantie een defect accu ontvangen. Na contact met de klantenservice kreeg ik 2 opties, defecte batterij retourneren of een nieuwe batterij ontvangen. Gekozen voor een nieuwe batterij en deze na 2 dagen ontvangen. Kortom snelle goede service

Heel tevreden. De bestelling is vlug geleverd.

snel geleverd goede service

blij met jullie dank

goed product snel bezorgd en netjes verpakt

Aanbevolen Goed product duidlelijke beschrijving snel bezorgd

Fijn,dag na bestelling geleverd,dankjulliewel

Goede kwaliteit,geen nepbatteroj

Correct en snel

perfect!

niks op aan te merken

Goed verpakt en op tijd geleverd

Op tijd geleverd en deze werkt perfect

Snel Geleverd en kwaliteit batterij fabicage 2022

Snelle levering en nieuwe kwaliteit batterij ontvangen. heat gun en gereedschap voldeed voor de vervanging van de batterij :)

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven