gaat lang mee

Na een verloren zending contact opgenomen met service desk . Na controle adres heeft men direct besloten om een andere batterij die al enkele dagen later in de bus stak . Prachtig staaltje service na verkoop, zeker een aanrader.

matig.

De accu's die ik gekregen heb doen het nauwelijks beter dan de accu die ik al 7 jaar had gebruikt. Valt mij heel erg tegen. Na 1,5 dag zijn ze weer leeg bij nauwelijks gebruik. Oude accu was na 1 dag al leeg, maar ja : wel veel ouder.

Vriendelijke klantenservice!

Door een foutje in mijn huisnummer was mijn bestelling nooit aangekomen. Deze kwam bij gsmbatterij.nl retour. Ze hebben vervolgens contact met me opgenomen en de batterij alsnog kosteloos naar mijn dubbelgecheckte adres verstuurd en daarna nog een bevestiging van ontvangst bij me nagevraagd! Mooie service in tijden waar pakketjes wel eens niet aankomen!

All service highly recommended. Professional and nice.

Prima service!!!

Bestelde batterij was snel in huis. Deze bleek niet te werken, maar na telefonisch overleg direct een vervangende batterij toegestuurd gekregen. Fijn zo'n betrouwbare service.

De juiste accu

Via de website de juiste accu kunnen selecteren. Levering snel en correct. Gereedschapssetje is wel nodig.

Goed contact. Er was iets fout gegaan en dat hebben ze prima opgelost. aanrader

Prima geregeld snel in huis en voor een goede prijs

Goede site mijn accu voor mijn toestel snel gevonden en de originele Samsung accu besteld. Prijs was prima en ook ondanks corona snel in huis. Prima geregeld

Erg goede service

Erg goede service. Toen mijn bestelling was kwijtgeraakt in de post werd de bestelling zonder extra kosten opnieuw verzonden.

veel te duur

achterkant voor mijn samsung s9 incl. verzenden 17,90 daar zit ook geen bescherming camera bij blijk je los te moeten kopen 3,95 ex verzend totaal 24,85

correcte bediening

gebroken onderdeel en defekte batterij geleverd gekregen, maar na een mail direkt andere opgestuurd gekregen. zeer correct!!

gewoon goed

Besteld en kreeg s'avonds al het bericht dat het product was verzonden en dat het de volgende dag al bezorgd zou worden, voor GSMbatterij een volkomen normale inschatting, het pakketje kon immers door de brievenbus. Na negen dagen had ik het eindelijk in huis, ze hadden ff geen rekening gehouden met Post.NL en uiteraard corona. verder werkt de batterij prima hoor. Vindt wel altijd die beoordelingen een crime . Bij AH vragen ze de andere dag toch ook niet hoe de appels bevielen. Op de vraag aanbevelen zeg ja maar je moet even geduld hebben.

Heel tevreden

Goede kwaliteit,snel geleverd kortom heel tevreden.

ik ben zeer tevreden over de service

Er was een communicatie storing waardoor ik niet het artikel kreeg dat ik dacht besteld te hebben. Nadat ik dat had gemeld kreeg ik binnen 15 minuten antwoord op mijn email, ( bij andere bedrijven ben ik gewend om 2 dagen te moeten wachten). en werd alsnog, zonder extra kosten, het  juiste produkt aan mij opgestuurd.

Prima product voor prima prijsje

Deze originele batterij werkt goed. Mooie prijs. Helaas is deze wel 5 dagen met de post onderweg geweest...dus niet de dag erop geleverd. HELAAS kan Gsm batterij er ook niets aan doen...alle pakketjes worden later geleverd ivm Corona.

Matig product

Levertijd, niet als beloofd Product: matig chinees C product

goed en snel

originele batterij snel en goed geleverd

Goede kwaliteit, snelle levering

uit stekend

Batterij geplaatst Probleem op gelost

Alles in orde en spoedig bezorgd

Alles in orde en spoedig bezorgd

prima service

Het is prima geregeld

Ze zijn precies met de levering

Uitstekende service.

Bij een verkeerd besteld product geen gezeur bij terug sturen en terug betalen dat daarom is dit een top web side.

Top service!

Product werkte niet. Zonder kosten of lastige verder wordt er een nieuwe opgestuurd.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven