Volledig conform verwachting

Alles op tijd ontvangen en goed verpakt.

De batterij was wat langer onderweg dan verwacht maar dat kan met de decemberdrukte te maken hebben

Ok

Prima ervaring

Gemakkelijk via internet te bestellen en produkt wordt op tijd afgeleverd.

Goede website, veel keuze, snelle levering in goede verpakking

Alles perfect geregeld, ben zeer tevreden.

zie hierboven

Weer goed..!!!

Maandag besteld, maandag betaald, maandag verzonden.....donderdag ochtend in de bus!!!! Geweldig...

Goede Prijs/Prestatieverhouding en snelle levering

Goede Prijs/Prestatieverhouding en snelle levering

ZEER TEVREDEN!!

Had vorige week een (verkeerde) batterij voor mijn Samsung besteld. Heb hier een telefonische melding van gemaakt en deze terug gestuurd. Ondanks dat dit mijn fout was is alles snel en op een heel persoonlijke nette manier opgelost. Zal dit bedrijf zeker bij vrienden en bekenden aanbevelen.

Heeft even geduurd!

Bestelling is geleverd. Drie keer dmv een T&T, uiteindelijk toch afgeleverd. Bij mailen werd wel telkens positief gereageerd. Even geduld, alles komt goed! Dus bij deze raad ik dit bedrijf wel, want de producten zijn goed.

uitstekende service

Service is uitstekend mede door de instructies die gegeven worden voor het gebruik en "opstarten" van de nieuwe batterij

Juiste batterij tegen een normale prijs ,maar wat langere levertijd.

Helaas in drukke tijd wat langere levertijd ( 3 dagen ) i.p.v. 1 dag.

goede uitleg en service

duidelijke info en vlotte en correcte levering

Vergeleken met andere aanbieders erg duur

Wel snelle bezorging maar prijzig vergeleken met dezelfde batterijen met andere aanbieders

Snel en goedkoop

Batterij besteld en binnen de week bezorgd Gewoon door de brievenbus Handig hief je niet thuis te blijven

mij ervaaring is goed

ik heep de onderdelen goed onvanen

Alles prima gegaan.

Goed ontvangen, ga zo door!

Snel en goed

Binnen een dag in huis, prima kwaliteit en niet te duur !

Had een accu voor een Samsung gsm besteld. Bij ingebruikname bleek deze defect te zijn. De accu lade niet op. Telefonisch contact gehad met gsmbstterij en 1 dag later lag onder garantie en nieuwe batterij op de deurmat. Grandioze service.

prima levering.

Door de corona crisis was de levering van het product iets vertraagd; maar het was het wachten waard .

Bestelling kwam op tijd

De batterij paste in de telefoon en werkt prima!

Een nieuwe batterij en mijn tablet kreeg al vlug, zijn oude kwaliteit weer terug!

Eenvoudig besteld en vlot geleverd. (Ik moet 'm nog wel eerst even in mijn oude tablet monteren! Dan reken ik er op dat de zin die ik hierboven heb geschreven ook uitkomt!)

vlug, veilig en voordelig

GSM is sneller dan ik zelf, want de nieuwe bestelde en bezorgde accu moet ik nog steeds in mijn telefoon monteren

Super snelle levering

Kanaaldijk-Noord 111