Goed product. Veilig verpakt. Binnen 1 dag geleverd.Daaraan

Daaraan heb ik niets toe te voegen.

Goede afhandeling

Goeie vriendelijke bediening.

Niet goed

Goedemorgen Ik heb de juiste batterij ontvangen , na montage geeft de tablet dat de batterij temperatuur te laag is waardoor hij niet kan worden opgeladen. De oude accu teruggemonteerd en de problemen zijn weg. Nieuw accu is volgens mij niet goed. Na insturen van de beoordeling heb ik direct een nieuwe batterij opgestuurd gekregen , na montage werkt deze perfect. Een compliment hoe snel GSMbatterij dit heeft geregeld.

Werkt perfect

heel goed

maar prijs kan wat minder omdat telefoon oud is

Heel Goed

Stipt en correct

Gewoon zoals het hoort

De batterij van de samsung a50 past niet.

Bij het ontvangen van de batterij en toolset deze geprobeerd te installeren. De batterij is 3mm te breed waardoor het niet past in de origineler behuizing.

alles zoals verwacht

de levering verliep zoals verwacht, product is ... een nieuwe batterij :) leveringstermijn was voorzien voor een paar dagen dat was ook zo prima dat het een brievenbuspakje is, dat maakt leveren gemakkelijker voor het geval er niemand thuis zou zijn

NIET MEER TELEURGESTELD

DE VERVANGBATTERIJ WERKT PRIMA !! DE EERDER DEFECTE OPGESTUURDE WERD CORRECT TERUG INGERUILD EN NU WERKT ALLES NAAR BEHOREN. WAARVOOR DANK !!!!!!!!!!

Nog in bewerking

Nog niet in dienst gesteld

keurig netjes!

gewoon prima

snelle levering , helaas staat er niet bij dat het verwisselen van de batterij heel erg ingewikkeld is en je dit niet zelf kunt doen.

Perfect zoals het hoort.

Ik heb op zondagavond mijn bestelling gedaan en vrijdag zat de batterij - een originele - in de bus. Ook de communicatie was top; direct per mail alle bestelgegevens en de factuur.

was een goede ervaring

Opdracht is goed uitgevoerd ook het opsturen.

Goed!

Ik ben weer opgeladen voor een lange levensduur

Effe zoeken naar een batterij voor mijn Phone en heel rap kwam ik terecht bij GSM-batterij. Bestellen was peanuts en voor je het weet gaat de bel voor de ontvangst van het bestelde product. Goed de omschrijving lezen, daarna monteren en uiteraard opladen volgens de bijgaande instructie. Ik blij en Phone blij! Subliem!

Vlotte levering

Het product beantwoordt aan mijn verwachting.

snelle levering +++

snelle levering en voordelig

werkt goed tot nu toe

battery was op tijd met de post geleverd

Snelle levering en product naar verwachting

Een vervangende originele accu voor mijn Samsung tablet besteld. De accu is door GSMbatterij.nl snel verzonden en doet het prima. Klein minpuntje in de bezorging lag niet aan GSMbatterij.nl: de bestelling was verzonden via PostNL briefpost met Track & Trace. De hele volgende dag werd door PostNL Track & Trace vermeld dat het pakket tussen 9:00 en 18:00 via de brievenbus bezorgd zou worden, maar dat gebeurde niet. Na 18:00 werd de bezorgtijd aangepast naar volgende dag.

De tweede batterij werkt goed!! Dank!

De tweede batterij werkt goed!! Dank!

Snel en gemakkelijk

Eenvoudig te bestellen, volgende dag in huis

In goede staat ontvangen

ben erg blij met mij nieuwe batterij

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven