Prima service.

Er was een verkeerd type batterij geleverd. Nadat ik dit gemeld had, kreeg ik direct de volgende dag het juiste type batterij opgestuurd. Prima service.

Snelle levering van lokaal en online moeilijk te vinden batterijen

goedkoop en snelle en correcte service

goedkoop en snelle en correcte service

Prima ervaring

Heb eerder bij een ander bedrijf knoopcellen gekocht, deze werkten na een maand niet naar behoren. Daarom nu bij knoopcelgigant, maar zal nog af moeten wachten hoe de cellen na een maand nog werken. Mijn gevoel zegt dat ze naar behoren zullen werken zoals ze meteen al deden. Verdere heel tevreden met de snelle levering en prijs

snelle en correcte service

snelle en correcte service

Nette prijs en vlotte levering

De bestelde knoopcellen waren op voorraad en ze werden keurig de volgende dag als brievenbuspakketje geleverd. De prijs incusief verzending was ook netjes. Dus wat mij betreft beveel ik de KnoopcelGigant van harte aan.

Goede prijs en snelle levering.

De batterijen hebben een goede prijs en ze worden snel door de brievenbus geleverd

Zeer positief

Klantgericht en betrouwbaar

Supersnel

Vandaag besteld en morgen in huis. Ging super gesmeerd. Compliment!

snelle levering en makkelijk bestellen

snelle levering en makkelijk bestellen

Na fouten levering is het prima opgelost !

Uiteindelijk prima en snel de foute levering van één artikel opgelost !

Super !!!

Goedkoop en snel geleverd naar België!!!

Alles OK

Alles OK

Klantvriendelijke webshop met top service

Eenvoudige zoektocht in zeer uitgebreid gamma gekoppeld aan een service zoals beloofd. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Beste koop!

Zeer gebruiksvriendelijke website, grote keuze aan zeer scherpe prijzen. Snelle levering. Kortom top, ik beveel KnoopcelGigant graan aan.

Snelle en verzorgde levering

Goede en snelle ontvangst van mijn bestelling, aanrader.

Snel en goed geleverd. Duimpje omhoog

Prima ga zo door!

Snel en correct geleverd

Top bedrijf.

Zeer tevreden over de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

vlotte aflevering zeer tevreden

Prima site; bestelling snel uitgevoerd.

De batterijen zijn makkelijk te vinden, vooral omdat andere benamingen voor hetzelfde type gegeven worden. Prima.

tout est parfait

Service rapide et bonne communication.

Goes

Kanaaldijk-Noord 111