Snel reacties en snelle afhandeling.

De reactie op een mail die ik had gestuurd werd binnen het uur beantwoord. De vragen werden vakkundig en professioneel beantwoord. Daarna het artikel besteld en die was de zelfde dag nog verzonden. Super gegaan.

Overzichtelijk, scherp geprijsd en snel geleverd!

Ik vind de site erg overzichtelijk. Het geeft een rustig beeld en alle produkten zijn goed vindbaar. De gevonden produkten zijn prima geprijsd. Na het bestellen kwam de order snel binnen dus wij waren erg tevreden over Safety Pro!

Fijne helmen

Bij deze helmen hebben de werknemers geen last van pijn/hoofdpijn.

Zoals altijd is alles in orde. De levertermijn is heel kort, de nodige documenten worden je bezorgd zonder je er achter moet vragen en als je vragen hebt krijg je altijd snel een antwoord. Echte top service

Professioneel en kwalitatief goed bedrijf, prettig om zaken mee te doen

Denken mee met de klant in oplossingen en helpen je verder als ze het zelf niet kunnen middels doorverwijzing naar anderen

Goede service, snel handelen en uitleveren en scherpe prijzen.

Goede service, snel handelen en uitleveren en scherpe prijzen.

Super goede service

Prima service. Een verbeterpuntje was dat een onjuist onderdeel (shockabsorber) geleverd werd. Echter is dit prima opgelost. Goede service met een glimlach!

Zoals verwacht.

Bestelling en levering lekker soepel. Na opmerking van een probleem met een batterij ook snel een reactie gekregen. Een prettige communicatie.

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levertijd en vriendelijke klanten service.

super organsatie

Donderdag spullen besteld Vrijdag in huis top. Kunnen andere webshops wat van leren .

Correcte prijs, topservice!

SafetyPro is een echte aanrader voor bouwbedrijven waarbij werken op hoogte toegepast wordt. ze verkopen er de meest kwalitatieve spullen, zorgen voor een snelle levering en keuren de aangekochte goederen net voor vertrek zodat deze volledig klaar en conform zijn voor gebruik.

Top kwaliteit en goeie service

Door Klantenservice goed begeleid en heb zo de juiste ordes kunnen plaatsen. Heel tevreden

hele goed ze komen na wat er op de site staat vermeld

Heb nu een aantal dingen besteld en wat er in voorraad is wordt een dag later geleverd en netjes ben ook zeer tevreden moet nog wat spullen bestellen en zeker weer bij Safety pro !!!!!

Wederom goed geregeld

Zoals altijd weer goede service en advies! Was opzoek naar een nieuw bovenstuk voor mijn gordel en kon deze dezelfde dag nog proberen in Amersfoort. Daarnaast laat ik hier elk half jaar mijn spullen keuren en krijg deze weer netjes thuis bezorgd en de certificaten netjes in de online portal! Gewoon top.

Super service en meedenkend

Verlenen super service en denken mee in oplossingen (bij reparatie) Ook nieuw geleverd met goede service en advies

Vriendelijke mensen, goed advies gehad

Wij wilden onze valbeveiliging laten testen en dit kon op korte termijn. Vriendelijke mensen, goede communicatie en eerlijk advies!

Super leerzaam en verhelderend

Professionele begeleiding en mooie en goede train lokatie.

Goed advies en snelle levering

Na een zoektocht op internet uitgekomen bij Safety pro. Hier werd ik goed geadviseerd met hetgeen ik nodig had. Ze hebben een breed assortiment. Ik zal hier zonder twijfel weer naar teruggaan voor advies of hulpmiddelen.

Super goed geïnformeerd en geholpen

Ben heek goed geholpen aan de telefoon en bestelling is snel geleverd.

Top bedrijf!

Normaal was er een wachttijd van 2 weken op 1 item maar ik was veraste dat de item was meegeleverd met het hele pakket :) zeer toffe klantenservice, zeer informatief zelf over de kleinste zaken waar jij niet aan zou denken

Correct geprijsd, vlotte levering

Onderdelen besteld en zoal aangegeven correct geleverd de dag nadien

Kwalitatief goed advies, snelle levertijden voor een goede prijs!

Na een bezoek aan de shop naar aanleiding van een gevolgde cursus veilig werken op hoogte, hebben we nog aanvullende producten gekocht in de winkel. Voor mij het belangrijkste is dat er een professioneel advies gegeven kan worden over de verschillende producten, om te komen tot het gewenste resultaat. Daarnaast zijn de producten snel leverbaar en gekoppeld aan het keuringssysteem waardoor ik als klant automatisch een overzicht heb van de PBM's. En dat alles voor een eerlijke prijs!

Marcin

Evryting nice

duidelijke communicatie en snelle levering

Alles is zeer goed geregeld.

Heb best wel grote bestelling . Vrijdag avond àlles besteld en maandag middag alles in huis. Dus dat is helemaal goed. Tot de volgende.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken