Mükemmel kalite

Bütün arkadaşlarıma tavsiye ettim ve sipariş verenlerde oldu kaliteli bir ürün

• Bize tavsiye eder misiniz? Yes

Mooie prijs, goed verpakt en tijdig geleverd

De Courant Cross pro konden we kopen voor een mooie prijs, was goed verpakt en werd binnen de aangegeven 5 tot 7 werkdagen geleverd. Assortiment is groot. Heb in de afgelopen 4 jaar nog geen slechte ervaringen gehad met Safetypro.

Alles weer snel voor elkaar.

Goeie snelle service en binnen 5 dagen weer retour met keuring en duidelijk omschrijving waarom 1 attribuut is afgekeurd.

Vriendelijke service, reactie binnen een dag en verstand van zaken

Na wat gevraagd te hebben duidelijk advies gekregen met een video verwijzing naar youtoube ter verduidelijking.

Ze zijn overzichtelijk en behulpzaam

Website was goed overzichtelijk contact gehad met medewerker was erg behulpzaam

Gewoon zoals het moet

Gemakkelijk besteld, snel geleverd zonder poespas

Perfect op alle punten!

Snel bezorgd

Goed product snel bezorgd.

Snel en deskundig

Zeer uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment tegen scherpe prijzen. Snelle en goede adviezen. Bijzonder klantgericht; denken echt mee! Vlotte levering.

Snel leverbaar

Via sites besteld volgende dag al binnen

Goede en snelle service

Na mijn bestelling een snelle en goede service gehad. Vooral super fijn dat ze de keuringsarts mee in de gaten houden en een reminder sturen!

helemaal goed

helder / snel en correct

Prima services

Prima services snelle levertijd

Snelle goede bezorging.

Helm gekocht, snel bezorgd en goed verpakt. Netjes certificaat via mail erbij. Keurig allemaal!

Goede en snelle service

Binnen 3 werkdagen had ik mijn gekeurde spullen weer terug. Top service!

Goed geregelde service!

Omdat er iets niet op stock was heb ik een ander product van een ander merk (beter merk) in de plaats gekregen. Volgende dag geleverd. Alles kunnen regelen via telefonisch contact. Fijne mensen!

Ik had voor werk een nieuw klim harnas nodig. Deze heb ik bij safety pro besteld en deze hebben ze zo snel mogelijk naar mij toe gestuurd. Heel blij mee.

Uitstekend geholpen

Prettig te woord gestaan God advies producten bevallen goed als geadviseerd

Fast and reliable

Honestly, I knew what I should buy before I went to the store, but thanks to the expert staff, I chose the products that suited my needs

Professioneel meedenkend bedrijf

Professioneel meedenkend bedrijf dat altijd een oplossing voor je heeft. De voorraad is goed op peil. Het personeel is professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam.

Flexibel en scherp geprijst

Goede service met het op maat maken van de touwen en scherp geprijsd door de bulk inkoop. Ik ben heel tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding.

Snel en betrouwbaar

Binnen een paar dagen was mijn bestelling binnen

Altijd wel een antwoord op de vraag of bereid een oplossing te zoeken

groot voordeel is de online registatie van de equipment en de remindermail.

Goed product, goede prijs, goede service

Een degelijk touw voor afvangwerk voor een degelijke prijs, snel geleverd.

Goeie en snelle service

Erg goeie en snelle service. Ook netjes de certificaten er bij in de mail.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken