Quick, good and I am happy

Website is nice

Super te vrede

Zelfs aangeraden bij de opdrachtgever om ze te bestellen

Normaliter schijf ik geen recensies omdat ik vind dat een webshop zich aan een bepaalde standaard moet voldoen. SafetyPro doet daar nog een schepje bovenop. De klantenservice klopt, de emails kloppen, bezorging klopt en er de keuringscertificaten krijg ik netjes via de mail. Ook de veelzijdigheid in artikelen die verkocht worden zorgen ervoor dat alles wat ik nodig heb in 1 bestelling kan. Perfect

Snel en betrouwbaar!!!

Hele goede ervaring bij safety Pro!!! Snel geleverd, en netjes op de hoogte gehouden dat de bestelling verzonden was!!!

Alles duidelijk en persoonlijk geregeld

Ik had voor een uitrusting een aangepaste set nodig dan op de site stond. Dit was met een mailtje zo geregeld en alles was goed en volledig geleverd

Klantvriendelijk. Betrouwbaar. Gewoon goed!

Prima in orde.

Goed contact en juiste niveau van trainen

theorie werd goed uitgelegd en er werd gezorgd dat de aandacht erbij bleef. Praktijk goed aangesloten op situatie die wij kennen binnen ons bedrijf.

Prima voor elkaar daar.

Snel geleverd! Safety-pro is misschien geen prijsvechter, je zal het met wat zoekwerk hier en daar best goedkoper kunnen vinden. Maar de levering volgende dag was voor mij toch wel geweldig. Dank daarvoor! Als ik een kleine suggestie zou mogen doen dan is het de keuze van de verzendservice. Soms is het lastig om van bepaalde koeriersdiensten hier geleverd te krijgen. Zou je daar bijvoorbeeld een keuze naast zetten dan zou dat fijn zijn.

goede service

Snelle leveringen kwaliteit

Snel & Goed

Goede service!

Snelle levering en goed materiaal

Snel geleverd. Goed verpakt. Materiaal is van prima kwaliteit

goede service

snelle levering en duidelijke communicatie.

correcte afhandeling van de bestelling

Bestelling geplaatst en de volgende dag hebben we de artikelen ontvangen Keuringsbewijzen werden netjes per mail doorgestuurd, zo komen ze direct bij de juiste administratie terecht

Uiterst behulpzaam

Ontzettend fijne plek om mijn materialen te halen die ik nodig heb als klimmend technicus. Ze nemen de tijd en zelfs met mijn vage beschrijvingen over wat voor haken ik wil weten ze altijd de materialen te vinden die bij me passen. Ook ontzettend fijn dat bijna alle materialen op voorraad zijn.

Toppers!

Snelle levering, goede afhandeling.

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Ook bij naleveringen wordt ik netjes geïnformeerd

Snel gekeurd en netjes retour gestuurd

Mijn helm simpel en snel verstuurd en met paar dagen alweer thuis gekeurd en al!!

wat een top winkel!

Ik had de verkeerde kleur per ongeluk gekozen, binnen een kwartier stond de juiste kleur ter verzending klaar en werd de volgende dag al geleverd. Chapeau toppers en tot de volgende helm! Groet Jan Bouwbedrijf JMM

Gewoon goed

Altijd goede service en snel geleverd

Goed advies over producten, prima levering

Ik had informatie nodig over een lijnwerper. Keurig te woord gestaan en goed advies gekregen. Levering op tijd, 1 product was niet op voorraad. Geen probleem, want ik werd op de hoogte gehouden van de datum van nalevering. Telefonisch wordt er snel opgenomen.

uitstekende service

dudielijke productomschrijving, goede follow-up, correcte delivery

vlotte afspraken, correcte levering, kwaliteit

vlotte afspraken, correcte levering, kwaliteit

Goede communicatie

Ik had een fout gemaakt bij mijn bestelling, en die werd snel hersteld.

nieuwe helm

gebeld of ik langs kon komen om een nieuwe helm te passen. Dit was zekergeen probleem, en we hebben van alles gepast en meteen tot zaken gekomen. Prettig personeel en zeer hulpvaardig. aanrader.

Safetypro geeft professioneel advies en snelle service.

Bij Safetypro denken ze goed mee welke product het beste past bij de klus. Behalve dat ze streven naar de veiligste oplossing denken ze ook mee over werkbaarheid en wetgeving zodat je ook een oplossing bestelt waar je écht mee geholpen bent.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken