fijn bedrijf om zaken mee te doen en goed advies

Had laatst een specifieke wens / vraag voor val beveiliging tbv. bepaalde werkzaamheden aan bruggen. deze werd volledig uitgezocht en beantwoord waardoor we de juiste spullen hebben kunnen aanschaffen.

top correcte meedenkers

Voor onze Shikokus, die nogal primitief ziin dus wild staat veiligheid voor op, dat vinden we in karabiners en hoofdlampen Ze zijn vaak op jacht dus schieten ineens het struikgewas in waardoor andere systemen losschieten maar de triactlock van petzl niet ook is het in het donker handig dat je ziet en gezien word met de hoofdlamp die een functie heeft als er ander verkeer is het licht dempt dus voor iedereen veilig

Snel

Spullen worden snel en goed geleverd

Alles prima geregeld

Goed bedrijf en ze komen hun afspraken na.

Goede service, snelle afhandeling

Goed geholpen bij het bestellen van klim harnassen

Goede kwaliteit spullen en snelle levering.

Ik heb een helm besteld voor werk. Zoals op de site staat de volgende dag al in huis. De helm is van goede kwaliteit en ben er erg blij mee. Een bedrijf om aan te raden!

Uitstekende kwaliteit, perfecte service!

Vlot afgerekend, op de hoogte gebracht en ontvangen!

Service desk is goed telefonisch bereikbaar. Site is duidelijk en de verzending snel en correct. Kortom perfect

Een professioneel warm bad op het gebied van safety gear

Als branchevreemde klant is dit voor mij nieuwe vakgebied nog wat onwennig, maar de professionele website en bijzonder fijne afhandeling van aankopen geeft mij direct een goed gevoel en laat SafetyPro direct voelen als partner.

Correcte en snelle levering

Naar aanleiding van bericht dat bepaalde materialen aan de einddatum komen, bestelling geplaatst en werden deze snel geleverd.

Top kwaliteit goede service

Erg prettig

Top snel geleverd en goede service!

Vakinhoudelijke medewerkers.

Super geregeld!

Snelle service, altijd het juiste product opgestuurd!

Snel en goeie service!

Een helm besteld voor op het werk. Was netjes optijd in huis de volgende dag

Snelle leveringen en goeie communicatie

Ik ben zeer tevreden met het materiaal en de keuringen.

Ja netjes geholpen, vooral met vertragingen door de bouwvak

Gebracht en gevraagd om toesturen, laatste moment adres gewijzigd, want kwam niet meer uit door duur van controle.

snelle levering en product voldoet aan verwachtingen!!

Mooie producten, snelle levering en goede service!

snelle ,levering goed services

snel en eenvoudig besteld en super snel geleverd

Gewoon geweldig

Telefonisch goed bereikbaar heel behulpzaam en gewoon super en levering snel en mooi verpakt

Snel en duidelijk.

Bij zowel het afhalen in de winkel als het online bestellen werd ik snel en goed voortgeholpen.

Gewoon goed

Alles tot in de puntjes verzorgd. Opsturen, retour zenden. En alles weer een jaar gekeurd.

Alles top

Alles gut gelaufen. Lieferung nach Belgien ohne Probleme. Werde wieder hier einkaufen.

Overzichtelijke website, snelle levering.

Moest voor werk offshore een nieuwe kaskhelm, deze was eenvoudig en snel te vinden op de website. Ook de levering thuis was vrij snel..

Goede snelle service

Ook de spullen die ze zelf niet keuren regelen ze netjes voor je (Offshore hijstas). Alles netjes gekeurd met PDF formulieren in de mail. Ook ophalen ging zonder probleem.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken