Fijne hulp en goed open en eerlijk advies

Gewoon een goed, open en eerlijk advies over de producten en ook meedenken over andere mogelijkheden

Ik voel me altijd super netjes behandeld.

iedereen doet hun best om je te helpen. Top bedrijf.

Top geregeld snelle levering goede prijs

Gewoon zoals het hoort. Enige nadeel van elke webshop is (viel bij jullie mee) dat je 6-10 mail krijgt over 1 bestelling Ik vind belangerijk 1 mail met order bevestiging en factuur in 1 en de leverdatum mag dan nog dan is het prima Een hele waslijst aan mails is onnodige info

Snel , goed en voordelig

Veel spullen besteld en de volgende dag alles in huis. Veel dingen op voorraad dat werkt prettig. Goede klantenservice en kwaliteit producten voor een prijs relatief lage prijs ten opzichte van een andere partijen. Samengevat erg te vrede

perfecte service!

de keuring van mijn helm was "klaaar terwijl u wacht"

Erg prettige en snelle afhandeling van zaken, uiterst tevreden

Vakkundig te woord gestaan, snel en duidelijk geholpen en zeer netjes verpakt bezorgd.

Uitstekende service en snelle levering

Uitstekende service (geven van voorlichting) en snelle levering.

Prima en duidelijke site en juiste levering

De artikelen die ik zocht heb ik snel Op jullie site gevonden. Bestellen en afrekenen ging heel gemakkelijk.

Alles netjes optijd geleverd

Alles netjes optijd geleverd En geleverd wat er besteld was Keurig

Alles top!

Snelle levering. Heel goed en sterk materiaal.

Super service

Snd geleverd, matriaal meteen gekeurd

Goede kwaliteit en communicatie

De spullen die ik had besteld waren op tijd binnen en waren van hoge kwaliteit. Ook was het goed duidelijk wanneer de order binnen was en wanneer deze geleverd zou worden.

Vlot vriendelijk en professioneel

Heel vriendelijk geholpen door een medewerker na het falen van de betaalapplicatie

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. Bij telefonisch contact goede informatie over producten. Levering doorgaans volgende dag.

Zeer klantvriendelijk en correct bedrijf. Communicatie is top!

Kan niet beter!

Geweldige service!

Uiterst snelle levering en zelfs bij een kleine vertraging houden ze je meteen op de hoogte met excuses voor het ongemak.

Meedenken en behulpzaam

Toont interesse in waarom . Denkt mee en belt na voor een alternatief.

snel service en goede communicatie

Snel service bij het plaatsen van bestelling en uitstekend status updates

Kundig vriendelijk en behulpzaam

Ben langs gekomen zonder afspraak en werd gelijk vriendelijk en kundig te woord gestaan Zeker voor herhaling vatbaar

Prima webshop

Ruim assortiment waar ik alles kon vinden wat ik zocht

Heel erg goed

Ik heb spullen besteld en die werelden vrij snel geleverd zoals ik dat had gehoopt.

Top Correct en snel geleverd!

Altijd volgende werkdag binnen en een groot assortiment aan safety gear :)

Goede service, artikel was netjes werkdag erna bezorgd

Goede service, artikel was netjes werkdag erna bezorgd

Bestellingsproces is uitstekend, gemakkelijk en overzichtelijk. Productomschrijving is goed. Communicatie naar klant toe is ook vlot.

Het door mij bestelde product is me direct toegezonden, volgende dag had ik het al in huis. Iets wat tegenwoordig eerder uitzondering dan regel is, dus ik was blij verrast!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken