Zeer goede en snelle service

De bestellingen die je doet die heb je heel gauw in huis, vaak de volgende dag

Goed en onderbouwd advies, met een snelle levering

Duidelijke antwoorden op mijn vragen, en met een zeer snelle levering. Bedankt.

Goed bedrijf!

Doet wat het zegt, snelle levering, goede producten voor een schappelijke prijs, fijne after sales

Super snel geleverd

Ik ben zeer te vrede over de helm en snelle levering

Top geregeld!

Het bestellen via de site is top! Ik liep vast op het betaalscherm. Kon daardoor niet betalen. Een belletje en weer door! Producten waren snel geleverd ondanks dat ze niet op voorraad waren

Perfect!

Super kwaliteit van materiaal! Prijs kwaliteit zeker in orde! Levering was binnen de 24u!

Prima service en nette afhandeling

Prima service. Ook bij issues. Keurige afhandeling van orders en denken altijd mee. Top dus

goede ervaring met zeer snelle leveringen

zeer tevreden over de service en levering

Binnen een paar uur een melding gekregen dat mijn bestelde artikelen niet op voorraad waren. er werd een goed alternatief aangeboden en actief meegedacht. alles werd netjes afgehandeld en snel geleverd.

Top Kwaliteit

Ik kan niet meer zeggen dan dat het top kwaliteit is. Ik ben zeer te spreken over de gekochte materialen. Mijn volgende bestelling zal zeker weer hier zijn! Een echte aanrader!

Duidelijke website snelle levering

Duidelijke website met keuze van budget tot topkwaliteit. Snel geleverd, goede kwaliteit

Zoals als altijd goede communicatie en nette/snelle levering.

Goed en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Vakk7ndige service en kwaliteit

Ruime jeuze, goed advies en snelle levering

Gebruikersvriendelijke website en levering 1 dag na bestelling

Heel tevreden over website, producten en bestelling blijkt idd op voorraad:? dag na bestelling s het pakketje netjes geleverd. Ook fijn dat bestelling op rekening mogelijk is.

Alles is uitstekend

Alles is naar verwachting verlopen

Beste website voor veiligheid

Heb alles heel snel en op een correcte manier ontvangen niks beschadigd alles volgens het boekje (alles met attesten) Zeer vriendelijk in het communiceren via mail.

Uitstekende service

Snelle levering en service. Goed geholpen met de vragen.

Goede spullen geleverd

Administratief ging het nog niet helemaal vlekkeloos.

Snelle orderverwerking, snelle verzending!!! Bedankt voor je werk!

Snelle service, goed product tegen goede prijs

Ik heb het tendon touw wasmiddel besteld. Het product was snel binnen, en de (verzend)kosten waren lager bij andere winkels voor hetzelfde product.

Goed en snel geholpen

Smorgens een mail gestuurd binnen enkele uren gebeld en afspraak gemaakt op jullie bedrijf fijn geholpen en spullen aangeschaft. Misschien denken jullie dit is toch normaal maar weet dat dit niet zo werkt bij vele bedrijven krijg je geen reactie of zeer laat. Ik hou hiervan zoals jullie werken doen wij ook snel en eerlijk dan hoef je ook niet altijd de goedkoopste te zijn laat dat maar lekker aan iemand anders over maar ga door zoals jullie het doen. Bedankt.

professional en klantvriendelijk

wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling

Vakmanschap

Zeer fijne webwinkel veel kennis en ervaring in de klimwereld op naar de volgende bestellingen

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken