goede site

een ruime keus, ook in kwaliteit, gemakkelijke betaling en vlot geleverd!

Top ervaring

Altijd snel geleverd en heel veel materiaal op stock.. Wanneer er toch iets niet beschikbaar is dan krijg je het al na de 5de dag thuis geleverd..

levering altijd binnen 24 uur geregeld

Diverse keren materialen besteld bij safetypro, tot op heden altijd levering binnen 24 uur, super snel, professioneel verpakt en telefonisch zeer goed bereikbaar voor informatie.

Tot nu toe heb ik prima ervaringen met SafetyPro.

Wij werken sinds kort met een aantal ingehuurde monteurs en de eerste ervaringen zijn prima.

Makkelijk bestelprocess en snelle levering

Goed en veilig verpakt en snel aangekomen, verzending met DHL (in mijn ogen een pluspunt). Levering keuringsbeweijs via email ook top.

Een uitstekende vraagbaak en leverancier op alles wat met werk op hoogte te maken heeft.

Bij alle vragen die ik heb met werk op hoogte komt safty pro met een oplossing of geeft tips hoe ik mijn probleem kan oplossen telefonisch of per e-mail top houden zo

Indrukwekkende service!

Erg snelle reactie voor een vraag over een maatwerkbestelling. Super service!

uitstekend

De bestelling en afhandeling hiervan verliep snel en vlot. Na betaling werd de bestelling ook onmiddellijk opgestuurd.

super snelle service!

snelle levering en de kwaliteit is zoals ik had gehoopt! blij met deze bestelling

Super adres !

Mooie winkel, goed en deskundig advies. Voor de zekerheid nog spullen kunnen passen om de maat te checken.

Zeer goeie ervaring

snelle service en lage prijs

Ze begrijpen safety en handelen er ook naar

Nette prijs en snelle levering voor carabiners en Petzl haken en krijg bij de bestelde slingen een mooi keuringsrapport erbij en mogelijkheid dit over een jaar te verlengen. Dat vind ik wel professionaliteit uitstralen. Hier kunnen veel internetwinkels nog van leren. Ga zeker hier terug mocht ik meer willen bestellen.

prima volg systeem

prima volg systeem snelle afhandeling

Goede duidelijke inhoudelijke service

Correct advies, snelle levering, leverbaar op PostNL servicepunt, heel goed bereikbaar. 1 minpuntje is dat de foto's bij de producten (werkgordels) niet eenduidig zijn.

Goede en snelle service top matriaal !

netjes verpakt en geleverd in het afgesproken tijdsbestek

Tevreden over het product en de levertijd

zeer vlotte samenwerking en snelle respons

zeer vlotte samenwerking en snelle respons

zeer goed

webshop is uitgebreid. je wordt geholpen bij vragen. levertijd is tot nu toe als deze er was altijd korter geweest dan dat er van te voren stond. ook krijg je hiervan keurig een mailtje ter herinnering. het zijn de puntjes op de i wat het prettig maakt.

Profesjonalna i miła obsługa

Zakupy przebiegły bez problemów.

• Poleciłbyś nas? Tak

Supersnel geleverd

Ik moest snel om offshore te kunnen een helm hebben, dit is snel geleverd.

Goed duidelijk en snelle levering

Goed , duidelijk en snelle levering

Zeer goede en snelle service!

Snelle hulp met vriendelijke medewerkers.

Ik heb mijn producten zeer snel ontvangen met duidelijk communicatie over de mail. Ik had problemen met betaling (door de betaling service) en de medewerker van safetypro snel en vriendelijke geholpen. De telefoon werd direct opgenomen. Top service hier!!!

Correct en snel

Correcte afhandeling, snelle levering, goed verpakt, gemakkelijk bekomen van factuur

Zeer goede service

Zaterdag de antivalgordel opgestuurd voor de jaarlijkse keuring en dinsdag had ik deze alweer gekeurd terug. Ik miste daar een certificaat van en na een telefoontje had ik na een half uur een nieuw certificaat per mail.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken