klantvriendelijk

Na een mail kreeg ik direct antwoord en werd goed geholpen

Snelle en goede service

Ik ervaar het als zeer prettig dat je snel en goed geholpen wordt. Bij een vraag krijg je vlot een reactie met gerichte informatie. Het maken van een afspraak voor keuring verloopt vlot en je krijgt vaak snel al een mailtje dat het klaar ligt voor ophalen en wat er evt. als mankementen zijn geconstateerd. Je komt zo niet gauw voor onaangename verassingen te staan!

Beste prijs en snelle levering

Beste prijs en snelle levering

Vertrouwd

Mooie helm gekocht voor mijn zzp klussen.

Super snel, duidelijk, ruim assortiment

Om 12 uur lengte op maat besteld. Om 1 uur bevestiging van verzending. Super als je last minute materiaal nodig hebt. Overzichtelijke website. Duidelijke communicatie. Aanrader.

Bestelde materiaal snel en correct gelverd

Eerste aankoop. Overzichtelijke site, correcte en snelle levering.

Gewoon goed

Leveren op tijd en goede kwaliteit

Alles op voorraad en snel geleverd. Bij ontbrekende materialen goede alternatieven

Gewoon fijn

Fijne website, alles logisch verdeeld in subcategorieën waardoor specifiek zoeken snel gebeurt. Genoeg diversiteit aan materiaal in huis :)

Prima en snelle service

Gebeld voor keuring van helmen en valgordels en dit was heel snel geregeld en weer weer retour gestuurd dus konden we weer snel aan het werk.

top

website is overzichtelijk en duidelijk. klantenservice is top. ben goed en snel geholpen.

Meer service dan ik ooit kreeg bij een bestelling van materiaal.

Je bestelt niet enkel materiaal. Je krijgt er ook een service bij. Reminder voor keuring, sticker, databank.

Snelle levering en alles netjes ingepakt

Het materiaal is zeer snel geleverd en netjes ingepakt. Alle documenten met de keuring werden direkt doorgestuurd zonder te vragen. Ze mogen ook onze jaarlijkse keuringen doen.

Zeer goede en snelle service

N.v.t

Goede spullen voor een dito prijs

Uitgebreid aanbod en nette prijs. Tevreden over de aankoop.

Saai misschien, maar snelle en nette levering

16.56 besteld, gewoon de volgende dag geleverd. Had het eigenlijk een dag later verwacht omdat ik bij het bestel proces een foutje gemaakt had. Vaker bestellen maar wel iets ruimer van te voren.

Goede klantenservice!

Valkatrol besteld die niet op voorraad was, door een belletje veranderd van product die er nog wel was waardoor het nog net op tijd binnen is! Kortom goed geregeld!

Overzichtelijk site en snelle afhandeling en levering.

Goede kwaliteit en levering zoals verwacht. Prima!

Goed assortiment tegen een redelijke prijs. Levering duurde een paar dagen maar dat was vanaf het begin duidelijk en geen probleem. Snelle respons per email van medewerkers. Aanbevolen!

men ontzorgt!

ieder jaar laten wij de klimtuigen naar tevredenheid keuren, blij dat ze zo kort bij zitten.

Professional bedrijf

Goede assortimenten, professionele omgaan met klanten, kwaliteit en goede prijzen, snelle levering.

Snelle levering en uitleg over te keuren producten

Tevreden!

Erg snel en goed contact, telefonisch ook goed bereikbaar en duidelijk.

Iets niet meegeleverd

Bij mijn bestelling is er een product niet meegeleverd in de doos die wel op de bestelbon staat..

Gewoongoed

Super bedrijf om mee samen te werken, vooral de klanten service is goed. Ze zijn kundig en kunnen altijd advies geven.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken