SafetyPro staat veilig op grote hoogte

SafetyPro heeft goede service en doen wat ze beloven.De medewerkers zijn professioneel en weten waar ze over praten.Ze hebben een ruim assortiment van kwaliteit materiaal.

Teleurgesteld

Mijn bestelling is nooit geleverd in de dhl site staat dat ze 17 november er om 16:14 bij mij thuis waren maar op onze camera’s kunnen wij niks zien en kunnen het pakketje ook niet vinden

Makkelijk besteld en snel geleverd

Bestellen gaat makkelijk en de levering is snel !

vlotte levering, correcte communicatie

Vlotte bestelling en afhandeling.

Erg snelle en goede service

Veel op voorraad, snelle verzending en goed verpakt. Items voorzien van keuring op datum van verzending.

Goede Service

Snelle Levering, Makkelijk bereikbaar, Oplossingen. Dus TOP

Excellent

Super fast delivery and quality products

perfect

Safetypro doet zijn naam een eer aan, het is een professionele organisatie die doet wat je verwacht van een bedrijf

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd helemaal Top!!!!!

snel gevonden en top kwaliteit

Ik kon snel de spullen vinden die ik nodig had, ze werden binnen 24 uur geleverd

Helemaal top !!

Als je binnen komt krijg je gelijk een huiselijk gevoel en wordt met open armen ontvangen!! Begint met een bakkie daarna begint de dag . Het wordt perfect uitgelegd geen gehaast je krijgt netjes de tijd ! Ik zou het aanraden ook zeker voor andere ik zeg ga zo door

Helm zonder al te veel moeite bested en toegestuurd gekregen. Product zoals omschreven

veel keuze voor een nette prijs en altijd snel en correct geleverd

Prima website, veel keuze, goed te filteren, betrouwbare en snelle levering.

Simpel en snel voor veiligheid

Super en snel geregeld zoals het hoort met veiligheid

Snelle service en goede prijs

Dag na bestelling ontvangen en aan scherpe prijs!

five-star

I recently had the pleasure of shopping at your store, and I wanted to express my positive experience. The service was delightful, and the staff was very helpful in providing guidance and assistance. Overall, it was a pleasant shopping experience, and I appreciate the excellent service.

Goede service op maat

Duidelijke communicatie, oplossings gericht

Efficient

Heel blij en rappe levering juist jammer met het verlengt weekend geweest dat ik niet van op de hoogte was waardoor het paketje later verstuurd werd

Uitstekende ervaring qua kennis en service

SafetyPro reageert snel, heeft mensen in dienst die weten waar ze over praten en de website is zeer klantvriendelijk en overzichtelijk. Een fijn en betrouwbaar bedrijf om mee samen te werken.

Zeer goed.

Vlot en goed geregeld.

Alles op tijd geleverd

Divers klimmateriaal besteld. Met keuring, op tijd geleverd.

alles goed

alles goed

Vlot en klantvriendelijk

Goede service, alsook een van de beste prijzen.

Betrouwbare winkel, snelle verzending

Besteld product keurig verpakt de volgende dag ontvangen.

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over SafetyPro

Werken op hoogte Begint bij SafetyPro, de webshop met kennis van zaken