Een bedrijf met kwaliteitsvolle producten en waarbij hun naar de klant steeds vlot verloopt.

Ik heb alleen maar positieve ervaringen gehad. Steeds super vlotte levering, bij het niet tijdig kunnen aanleveren een snelle communicatie. Dus top!

Goede advisering en afspraken worden goed nagekomen.

Wilde een boog aanschaffen en heb gebeld voor de juiste informatie omdat ik leek ben. Werd goed geïnformeerd en de verschillen zijn goed uitgelegd. Hierbij werd rekening gehouden met de doelstelling die mij voor ogen stond. bestelling werd snel en correct afgehandeld. Een besteld blazoen was niet voorradig en is recent nageleverd. Een tip is om aan te geven wanneer levering verwacht wordt. Ik besef dat in in verband met Covid-19 voor Outdoor pro ook niet altijd helder is wanneer iets geleverd zal worden.

Een prima afhandeling van mijn bestelling van jullie internet site.

Makkelijk en een ruime keuze van buitensportmateriaal en meer artikelen.

outdoor pro verkoopt uitsluitend kwaliteitsproducten

Hi, ik heb een petzl gigri en een core batterij gekocht bij de zeer overzichtelijke website van outdoor pro. Vanwege nieuw ontwerp van de "core" batterij paste deze niet in mijn oude, nog goed werkende, petzl hoofdlamp. Teruggestuurd en binnen no time is alles geregeld. Uitmuntende klantenservice dus:-) Groetjes Bauk

Goede producten. Snelle reacties.

Goed product. Snelle levering. Snelle reacties. Minpunt: productinformatie, m.n. de info op de verpakking klopt niet en de info op de bijsluiter is niet wat uw mails zeggen. De klant moet het maar uitzoeken. Groeten

Snel en zorgvuldig geleverd

Zeer tevreden met het product en de levering

Keurige levering

Nette communicatie keurige levering. Prima bedrijf om zaken mee te doen.

Goede en betrouwbare service

Zeer goede ervaringen met OutdoorPro. Ze leveren altijd snel en goede service. Goede kwaliteit en goede service! telefonisch super goed bereikbaar en fijn gesprek. Wij bestellen alle archerytag en paintball en pijlenboog schieten.

Slechte kwaliteit paintball balletjes

De paintball balletjes klappen niet open en komt er de verf dus ook niet er uit.

Snelle levering.

Blaaspijp diet het heel goed. Handig dat het uit twee delen bestaat om mee op reis te nemen. Niet iets voor kinderen met de bij geleverde pijlen. Met gedraaide papieren pijlen wel.

Bij OutdoorPro is klant koning, dit merk je door de snelle service.

Super tevreden over mijn bestelling en snelle levering.

Correcte levering

Correcte en snelle levering. Voldoet aan de verwachtingen…

Leuk assortiment en goede hulp en snelle reacties

Goede uitleg en snelle service naar aanleiding van vragen. Leuk assortiment met frisse nieuwe ideeën.

Altijd goede adviezen en prettig mee samen te werken. Alleen deze keer wat lang moeten wachten tot de spullen binnen waren/leverbaar waren... maar dat zal niet geheel aan OutdoorPro liggen in deze tijd

Top geholpen met onze bestelling. En nog snel ook!!!

Goed en snel geholpen. Telefonisch advies was perfect. Levering was snel. Goed gedaan!!

Goede service mooie producten

Goede service, vriendelijke medewerker. Mooie producten

Ik heb twee Valken MI-3 maskers opgehaald in de winkel en het ging zeker goed. Ik ben meteen geholpen door een medewerker. De bel bij de voordeur kan wat duidelijker (grotere letter of een boord zetten) maar voor de rest ben ik snel geholpen.

Prijs - kwaliteit verhouding prima

Bij outdoorPro een set archery Tag besteld. Mooi aanbod en snelle levering. Contact mbt aanvraag offerte verliep snel. Kom hier zeker nog een keer terug.

Snelle goede levering

De juiste artikels, goed verpakt en snel geleverd zoals gepland.

mooie set met boog en toebehoren, lange levertijd

Uiteindelijk ca 5 weken (ipv. geadverteerde 5 dagen) op levering moeten wachten, maar mooie set. prijs-kwaliteit is goed. Communicatie is redelijk, op vragen over levertijd kreeg ik snel antwoorden, maar voornamelijk reactief. De pijlsteun zat ondersteboven gemonteerd, zelf met dubbelzijdig tape omgedraaid. Er zat geen montage-instructie bij de boog. Al met al blij mee, maar er is ruimte voor verbetering.

Voldoet aan de verwachtingen

Blij met de ballen

Denken met je mee

Moesten wel geruime tijd wachten op de boog. Sommige onderdelen konden niet geleverd worden maar er werd goed mee gedacht om te kijken welke oplossing het beste bij ons paste.

Beetje laat maar netjes

Netjes

Prima communicatie

Het was even spannend of mijn bestelling op tijd zou zijn. Ik had daar uiteindelijk geluk mee. Maar los daarvan heeft OutdoorPro mij steeds goed op de hoogte gehouden en meegedacht over alternatieven. Ik werk al jaren met OutdoorPro en blijf dat graag doen.

Goed contact, snel geleverd

Mijn product was in de gekozen kleur niet op voorraad (dit had ik over het hoofd gezien, dit stond nl wel vermeld op de site). Ik kreeg een nette mail dat dit het geval was en op mijn aangeven is het product omgezet naar een andere kleur en direct de volgende dag al geleverd. Super service!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over OutdoorPro

Groothandel in buitensportmateriaal Krijg toegang tot uw speciale groothandelsprijzen met uw OutdoorProPas voor bedrijven, organisaties en scholen.