top bedrijf, goede spullen en snelle verzending

top

Snel geleverd. Goed verpakt.

Vooraf contact gehad met de klantenservice. Deze hebben mij goed en vriendelijk geholpen. De producten boogpees en wax, waren snel geleverd.

Professioneel en veel in voorraad.

Bestelling is mooi op tijd en netjes geleverd. Een zeer tevreden zipliner.

Deskundig, vriendelijk en snel

Onlangs bij OutdoorPro een flinke order geplaatst. Goed advies ontvangen en klantvriendelijke medewerkers. De producten zijn snel en juist gelevert.

super

super

Snel en vakkundig

Goede info snel geleverd

Goed en eerlijk

Ze hebben top producten.

Snel en correcte afhandeling

Correcte en snelle service en een snelle verzending, wat heeft een mens meer nodig.

Redelijk

Bestelling zelf is super snel afgehandeld Verzenden met PostNL liep vertraging op (niet jullie schuld maar wel jammer natuurlijk). Het door mij bestelde doelpak is op sommige plekken wat roestig en de geleverde bevestigingsmaterialen niet echt passend. De vleugelmoeren zijn voor het mooi net iets te kort.

Super goed geholpen

Ondanks wat vertraging van andere leveranciers toch alles aan gedaan om mijn bestelling op tijd af te leveren! Super service

Super service en snelle levering

Bij outdoor pro zijn ze zeer klant vriendelijk. Service is super en leveringen zijn erg snel.

Goede en snelle service

Na bestelling binnen een dag pakketje binnen, helaas het verkeerde geleverd. Na 1 telefoontje is juiste materiaal dag later geleverd.

Prima en snel

Prima en snel

Snelle service en prima assortiment

Alles geleverd volgens afspraak

ik vond de instructiefilm over het spannen van de pees te snel gaan om het goed te kunnen volgen. Vertraagd zie je dat de boog gedraaid wordt.

goede service, mooie producten

Archery tag set besteld van 20 bogen, helmen en pijlen. Goed geïnformeerd, goed, professioneel en snel geholpen door de klantenservice. Er was bij de bezorging iets mis gegaan bij de vervoerder. Dit heeft Outdoorpro heel snel en naar ruime tevredenheid verholpen binnen 1 dag.

Top service! Dikke aanrader

Mijn eerste bestelling gedaan, direct de volgende dag in huis. Klein probleempje met de goederen, heel vlot telefonisch contact, super vriendelijk en meteen opgelost zonder pardon. Was iedere shop maar zoals deze!

Goed geholpen

Levering was iets later dan afgesproken. Maar verder heel behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan. De materialen zijn top. Alleen de targets zijn uit verschillende lagen opgebouwd en deze laten heel vlot los, dat is jammer. Verder heel blij met alles! Kom zeker bij jullie terug en raad het ook iedereen aan. Mvg Juliët

klantvriendelijk, duidelijke communicatie

Niet alle artikelen die ik besteld heb , waren op voorraad. hierover is duidelijk gecommuniceerd. Mogelijk puntje van aandacht bij het versturen van de spullen, en in mijn geval de pijlen, deze staken door het karton naar buiten. Misschien een koker, of dergelijke, om ongevallen of beschadiging te voorkomen.

Alles liep fout

Bestelling geplaatst waarvan verschillende dingen niet op voorraad waren. Zou uiterlijk na 2 weken verstuurd worden. 3 weken later zelf moeten bellen om te vragen waar alles bleef. Dan wel snel geleverd.

Goed assortiment goede communicatie

Altijd juiste spullen voor juiste prijs En vooral goede info-voorziening tav levering

Foutloos!

Keurige service op de site stond al dat 1 artikel langere levertijd had ik kreeg alles ongeveer 5 werkdagen later binnen (niet exact geteld). Een 9.5 omdat perfectie niet bestaat. Geen verbeterpunten.

Helaas heb ik de verkeerde lengte pees ontvangen. Had 64” besteld kreeg 68” toe gestuurd. Wat kan ik doen? Groet, Robbert.

Netjes en snel afgehandeld

Simpelweg kunnen bestellen en de correcte producten in goede staat ontvangen binnen 2 werkdagen.

Snelle en kwaliteit service

Een bedrijf met alle kennis op het gebied van outdoor materialen, klimmen, indoor spel attributen en nog veel meer. Denken echt mee met de klant en super flexibel!

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over OutdoorPro

Groothandel in buitensportmateriaal Krijg toegang tot uw speciale groothandelsprijzen met uw OutdoorProPas voor bedrijven, organisaties en scholen.