Snelle levering en zeer goede klantenservice

De bestelling werd correct geleverd. Er was aanvankelijk een probleem met de online betaling, maar na contact met de zeer vriendelijke en behulpzame klantendienst werd er een oplossing geboden en werd de levering snel en correct uitgevoerd.

Goed ingespeeld op behoefte!

Snel persoonlijk contact en adequaat gehandeld

top

snelle levering, alles snel in orde ook de bedrijfsaccount topwerk!

Snelle reactie op mijn mail en snelle levering.

Ik had per ongeluk een stel pijlen besteld die niet meer op voorraad was, hiervan was ik niet op de hoogte. Een medewerker van OutdoorPro heeft mij een mail gestuurd om het me te laten weten en bood de optie aan om de bestelling te veranderen naar de 'kinderpijl' variant. Ik heb gereageerd dat ik dat graag zou willen, kreeg een reactie terug dat het verzonden werd, en enkele dagen later werd mijn bestelling geleverd!

Snelle levering en duidelijke communicatie

Producten keurig geleverd, daarnaast werd het initiatief door outdoorpro zelf genomen toen er wat problemen waren met de betaling vanuit onze kant. Zeer tevreden

Prima spullen.

Levering nog voor kerst ontvangen, snel op de hoogte gesteld over een uitverkocht artikel. Top geregeld.

snelle service

flexibel en snelle service

Geweldige service

Niet alles van mijn bestelling ( blazoenen) waren op voorraad. Kreeg gelijk een mail en na telefonisch contact kwamen ze met een prima voorstel De volgende dag had ik alles in huis ! Ben erg tevreden en raad outdoorpro dan ook zeker aan.

Correct , duidelijk

Ondanks slechte leveringstijden waren zij proactief in het bedenken van oplossingen.

Goede service en snelle afhandeling.

Kreeg per ongeluk het verkeerde product binnen en met 'n mailtje hierover werd gelijk het juiste product toegezonden zonder extra kosten, goed geregeld!

snel en goed

Outdoorpro heeft goede materialen en kennis in huis. De levering gebeurde heel snel, zodat we de spullen gelijk konden gebruiken.

goede swevic

Geweldig service!

Toen niet alles op voorraad was hebben ze alles gedaan om de bestelling toch compleet te maken en op tijd te versturen. Hulde!

Perfect verzorgt en snel geregeld

Klasse ervaring bij OutdoorPro, steeds snelle reactie op vragen en zeer professionele afhandeling.

Snel, accuraat

Outdoopro deed precies wat ze gezegd hadden.

Snelle levering alles dik in orde dus tevreden

—-

Zeer snel geleverd wat er ook besteld is

helemaal top!

Snel geleverd en goede kwaliteit pijlen. Zien er ook mooi uit! Goede klantenservice.

Professioneel, vakkundig, flexibel en snelle levering

Al 8 jaar klant, altijd goede service.

Fantastisch! Bestelling werd direct op maat gemaakt en afgewerkt.

Gebeld voor een rescue-set. Deze was niet compleet op voorraad, maar omdat de set snel nodig was werd dit per direct geregeld. Een uur later kon ik de set ophalen. Dat is nog eens service!

Goed materiaal

Snelle levering en goed materiaal. Tevreden.

Snelle levering!

15.00 uur besteld en volgende dag in huis.

produkt niet ontvangen

produkt wordt wel gemeld bij dhl,maar wordt bij dhl niet ontvangen

Had enkele vragen, helpdesk was super snel en behulpzaam

Arduinstraat 20

4827 HK Breda

Over OutdoorPro

Groothandel in buitensportmateriaal Krijg toegang tot uw speciale groothandelsprijzen met uw OutdoorProPas voor bedrijven, organisaties en scholen.